Ela Crăciun, despre iubirea de sine! A făcut publice fotografii needitate în costum de baie: „Am celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni”

Publicat: 06 sept. 2023, 09:59 Autor: Camelia Vedete

Ela Crăciun a vorbit despre iubirea de sine! A făcut publice fotografii needitate în costum de baie în care recunoaște că are celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni.

În ultima vreme, în urma discuției despre celulită și vergeturi, poate că ar trebui să ajungem cu toții la ideea de iubire de sine și acceptare. Ela Crăciun a dezvăluit că impactul schimbării corpului său a fost dur în prima sarcină, pe când avea 23 de ani. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, vedeta a învățat să accepte aceste mici semne și să fie împăcată cu modul în care arată. Mai mult, ea a punctat că nu ar trebui să ne mai raportăm așa de mult la exterior, ținând cont că pozele de pe social media nu arată realitatea.

Ela Crăciun, despre iubirea de sine!

Îndrăgita vedetă de la Antena 3 a explicat că a rămas cu numeroase vergeturi după prima sarcină, care s-au accentuat la următoarele două. Ea se bucură de trei micuți, Alex, Alesia și Nicholas.

„Cele 3 sarcini au lăsat multe urme și am dus lupte crâncene cu corpul meu…
Ani de zile slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că TREBUIA. Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu.
Făceam toate lucrurile pt că mă simțeam obligată.

A făcut publice fotografii needitate în costum de baie

În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, atunci au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare.
După mulți ani în care m-am luptat
cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt în sfârșit că sunt bine cu mine.
Merg la tratamente, fac sport, depun efort, însă atunci când începi să te iubești, ai în continuare grijă de tine, dar nu mai ești așa de disperată să vezi rezultatele mâine.
Să postez o poză în care am celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni și să nu simt nevoia să le ascund, este o victorie pentru mine. E un sentiment de dragoste pentru mine.
Am învățat asta lucrând cu mine și psihicul meu și să îmi creez momente frumoase, care îmi hrănesc sufletul”, a scris Ela Crăciun pe Facebook.

Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme după ce a declarat război dietelor

Este o fană împătimită a dulciurilor, în special a savarinelor, de care se bucură aproape în fiecare zi, însă cu toate acestea Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme în ultimul an. Secretul ei constă într-o mentalitate sănătoasă, care i-a permis să renunțe la presiunea constantă a curelor de slăbit.

,,Am slăbit în decurs de un an de zile, în momentul în care mi-am spus că nu mai vreau să țin nicio dietă, pentru că efectiv eram disperată de atâtea tentative nereușite. Mi-am propus să mănânc orice îmi doresc, în decursul a trei mese pe zi, nimic între mese, iar dacă voiam o prăjitură, luam doar jumătate sau un sfert din porție, însă niciun alt carbohidrat la masa respectivă. Încet și sigur am slăbit astfel 10 kilograme, însă după ce am realizat această schimbare, pielea s-a lăsat destul de mult în zona taliei și a coapselor”, a declarat Ela Crăciun.

Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme după ce a declarat război dietelor

Pentru a rezolva problema tonifierii, prezentatoarea tv a apelat la sora sa, dr. Ana Crăciun Douglas, cea responsabilă în totalitate de look-ul vedetei. De această dată, a avut acces la o procedură revoluționară, care a ajutat-o să capete aspectul ferm al pielii mult visat. Este vorba despre un aparat de stimulare multi micro alveolară, care pentru îndrăgita mămică a funcționat de minune.

,,Nu aș vrea neapărat să mai slăbesc, cât să îmi remodelez puțin corpul. Este un dermo-masaj cu role, care te drenează și tonifică. După doar 4 sedințe eu am avut deja minus 1,5 centimetri pe picior și 1 centimetru în talie una pot merge foarte încrezătoare la plajă. Deja la nivelul pielii se simte o senzație mult mai fină, iar atunci când vine vorba de slăbit eu sunt prima care își dorește să încerce tot ce e mai nou în domeniu”, a declarat Ela Crăciun.

„Mi-am propus să mănânc orice îmi doresc”

Celebra mămică și-a propus să fie într-o formă de invidiat în vacanța planificată de sărbători, atunci când nu va rata ocazia să încerce zecile sale costume de plajă. De această dată, Ela Crăciun și familia sa vor petrece Paștele departe de casă, într-o destinație caldă și însorită, în acord cu preferințele întregii familii.

Dintotdeauna Ela Crăciun  a fost ambasadoarea mămicilor care investesc în propriul aspect și înțeleg importanța timpului acordat propriei persoane, așa că și de această dată îndemnul ei către femei este acela de a se prețui cât mai mult înainte de a se dedica în totalitate copiilor și familiei. ,,Doar când suntem capabile să ne oferim singure prețuirea de care avem nevoie, putem oferi celorlalți din iubirea noastră necondiționată, care începe înainte de toate cu iubirea de sine. Spuneți da salonului de înfrumusețare, spuneți da sălii de fitness, masajului, oricărui obicei de răsfăț care vă redă încrederea în propriile forțe”, a concluzionat Ela Crăciun.

Publicat: 06 sept. 2023, 09:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă