El este primul roman care a fost identificat, dupa ce a murit in urma prabusirii viaductului din apropiere de Genova

Publicat: 15 Aug. 2018, 12:05 Life

Marian Rosca este unul dintre cei doi romani care si-au pierdut viata in tragedia care s-a produs ieri in Italia. Cel putin 38 de oameni au decedat, dupa ce viaductul din apropierea orasului Genova s-a prabusit s-a prabusit in timp ce pe el se aflau peste 30 de masini, dar si camioane, potrivit Sky News.

UPDATE 12:58 – MAE a anunțat in aceasta dupa-amiaza ca un al doilea roman a fost identificat printre persoanele decedate in urma prabusirii podului rutier in apropiere de Genova.

„In continuarea informatiilor referitoare la incidentul produs la data de 14 august 2018, pe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni din viaductul Morandi, Ministerul Afacerilor Externe face urmatoarele precizari:

in urma demersurilor echipei consulare mobile aflata la fata locului, un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate. Echipa consulara mobila isi continua activitatea de asistenta si mentine in permanenta legatura atat cu Celula de Criza instituita la nivelul autoritatilor locale, cat si cu unitatile medicale la care au fost transportate victimele, in vederea identificarii unor cetateni romani printre persoanele afectate.

Operatiunile complexe de salvare si de scoatere a victimelor de sub daramaturi sunt, in continuare, in derulare”, transmit reprezentatii Ministerului Afacerilor Externe intr-un comunicat de presa remis miercuri MEDIAFAX.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Aug. 2018, 12:05 Life
Pe aceeași temă