Dureros! Adevaratul motiv pentru care Connect-R si Misha au divortat! Boala fetitei lor i-a distrus ca si cuplu

Publicat: 15 Aug. 2018, 09:51 News 3

Maya, fetita lor a venit pe lume la foarte putin timp dupa ce s-au casatorit si chiar si de cand s-au cunoscut, iar problemele ei de sanatate i-au afectat mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata.

Dupa ce ieri a explodat bomba si toata lumea a aflat ca Misha si Connect-R nu mai formeaza o familie, astazi deja incep sa apara si primele explicatii pentru ceea ce ar fi determinat aceasta ruptura.

Connect-R a confirmat pe pagina lui de Facebook ceea ce mai toata lumea banuia, faptul ca a divortat de mama fetitei sale. Din cate se pare adevaratul motiv al divortului, conform click, este boala de care sufera micuta Maya inca de la nastere.

Afectiunea ei i-a facut pe cei doi sa nu se mai poata concentra deloc asupra loc ca si cuplu si asta le-a fost fatal in final. Desi in trecut Connect-R in varsta de 36 de ani a tot negat orice zvon legat de familia lui si nu a discutat niciodata despre boala fiicei sale, se pare ca pentru Misha lucrurile nu au fost deloc simple. Ba mai mult, din declaratiile pe care cei doi le-au dat de-a lungul timpului acum totul este evident.

”Nu s-a pus problema real niciodată să divorţăm. Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început apoi problemele cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună ca şi cuplu”, povestea în urmă cu câteva luni solistul, la Antena Stars.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Aug. 2018, 09:51 News 3
Pe aceeași temă