Ed Sheeran va deveni tată! Sarcina a fost ţinută secretă

Publicat: 12 Aug. 2020, 11:09 Vedete
Ed Sheeran va deveni tată! Sarcina a fost ţinută secretă

Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, va deveni tată în vara acestui an, scrie The Sun. Soția lui, Cherry Seaborn (28 de ani) este însărcinată şi este deja în ultimul trimestru de sarcină.

Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari încasări din muzică în anul 2019, a luat o pauză în cariera lui în decembrie 2019. Britanicul anunța atunci că vrea să se liniștească puțin, după ani întregi de turnee istovitoare, și să se dedice familiei.

View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

O sursă din anturajul lor susține că cei doi soți și-au petrecut mare parte din timp în izolare, la reședința lor din Suffolk. „Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți, dar lucrurile au evoluat și emoția a crescut, astfel încât au început să spună prietenilor și familiei. Fac ultimele pregătiri la ei acasă, iar copilul este așteptat în această vară”, a declarat un apropiat, conform The Sun.

Povestea iubirii dintre Ed Sheeran şi soţia sa 

Ed Sheeran și-a cunoscut actuala soție încă din liceu, însă între ei nu s-a legat nimic, deoarece au luat-o pe drumuri diferite în viață. S-au reîntâlnit în 2015 și au început o relație. În ianuarie 2018, artistul anunța pe Instagram că s-a logodit cu Cherry Seaborn „chiar înainte de Anul Nou”.

Nunta a avut loc înainte de Crăciunul din 2018, în mare secret. Nici o celebritate nu a fost invitată la eveniment, care s-a ținut la reședința lui Sheeran din Sufolk. Cherry Seaborn este Technology and Digital Risk Manager la compania Deloitte, iar în facultate a fost o mare jucătoare de hochei de câmp. Azi, își însoțește soțul la meciurile echipei de fotbal Ipswich Town.

Publicat: 12 Aug. 2020, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă