Echipați în stil camuflat, au atacat primul fast food într-o decapotabilă. Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o URGENȚĂ la KFC!

Publicat: 28 Apr. 2020, 20:09 Vedete
Echipați în stil camuflat, au atacat primul fast food într-o decapotabilă. Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o URGENȚĂ la KFC!

Deși, fie vorba între noi, în situația actuală nu se cerea urgent, cei doi soți au premeditat, și au dus la bun sfârșit, o mare ”lovitură” la KFC. Întocmai ca celebrii Bonnie și Clyde, Adela și Radu au plecat cu portbagajul plin… de junk food!

Cu siguranță Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au auzit de bucureșteanul care a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că s-a dus la un fast food sa-și cumpere mâncare. Motivul amenzii fiind justificat prin faptul că nu ”reprezenta o necesitate”, în plină pandemie, când toți românii sunt sfătuiți să rămână în case.

Cei doi soți s-au echipat în stilul ”camuflat”, cu haine negre și ochelari de soare ca să nu fie recunoscuți, s-au urcat în Jeep-ul lor (tot negru), decapotabil, și au plecat în această misiune … periculoasă.

Mai întâi de toate au oprit la o benzinărie, dar cu siguranță nu au făcut plinul, dacă ne luăm după grimasele soțului, puțin îngrijorat când i-au căzut ochii pe portofel.

Odată întors la mașină, a forțat un zâmbet de dragul soției, care aștepta bucuroasă, exact ca un copil, să ajungă cât mai repede la fast-food.

Au mai avut un mic ”obstacol” pe drum, un amic care i-a recunoscut și le-a făcut cu mâna din mașină, fiind nevoiți să oprească din nou pentru puțină curtoazie.

Au scăpat și de el, după care au demarat cu gândul numai la cartofii prăjiți și puiul ăla crocant atât de păcătos pentru siluetă, dar atât de bun. Iar când au ajuns au fost nevoiți să stea la o coadă considerabilă pentru a lua la pachet tot ce și-au propus, însă în ochii lor se citea doar fericirea ca au scăpat de gătit pentru… măcar odată!

 

 

 

 

Publicat: 28 Apr. 2020, 20:09 Vedete
Pe aceeași temă