Elena Basescu e insarcinata! Cine este barbatul cu care va avea un copil!

Publicat: 19 Feb. 2018, 13:01 Vedete

Cum ”adâncile bătrâneți” i-au lovit mai repede decât s-ar fi așteptat oricine pe cei care formau cuplul de poveste al României

EBA a trecut peste divorțVineri, 2 septembrie 2016, omenirea trăia o zi istorică și, dacă nu intra toată lumea pe site-ul numărul 1 din România, acel moment istoric ar fi putut trece neobservat: Cancan.ro anunța în exclusivitate divorțul anului, cel dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis SYDA. De altfel, știrea a fost dată la câteva ore după ce actele de divorț fuseseră deja semnate. Spre seară, foștii soți nu au mai putut ascunde ce deja fusese dezvăluit și s-au văzut nevoiți să publice un comunicat pe Facebook, semnat Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, în care admiteau finalul căsniciei începute în 2012 și rugau presa să le acorde dreptul la intimitate, ceea ce presa, cuminte cum o știți, a și făcut.

EBA a trecut peste divorțMomentul rupturii dintre EBA și Syda a fost, ca s-o spunem pe-a dreaptă, unul trist chiar și pentru cei mai cârcotași dintre cei cârcotași. Povestea lor avea ceva din puritatea Disney-ului combinată cu glamour-ul Hollywood-ului și cu neaoșismul romanelor românești în care toți protagoniștii erau disperați după pământ. Prieteni încă din copilărie, cei doi au crescut împreună și au avut mulți ani de prietenie presărată doar cu flirturi nevinovate până când dragostea să-i lovească precum un camion, la maturitate.

Punerea în scenă a căsătoriei a fost și ea tot de film: EBA ș Bogdan s-au căsătorit într-una dintre cele mai frumoase nunți pe care le-a văzut Micul Paris, cu 600 de invitați unul și unul, toți din protipendada Bucureștilor, toți cu haine noi luate cu multe mii de euro special pentru eveniment, toți veniți ca niște oameni serioși, cu un plic gros în buzunarul de la piept, cadou de început de drum pentru mirii care păreau, totuși, genul care s-ar fi putut descurca binișor și fără acest start up.

EBA a trecut peste divorțNici nu ne-am fi așteptat altfel de la doi copii de afaceriști de așa mare succes, pentru că și președintele Băsescu, dar și soții Ionescu, sunt capitaliști de rit vechi, prieteni vechi de familie și de business. La fix un an de la nuntă, pe 1 septembrie 2013, pe lume apărea superba Sofia Anais. Apoi, în ultima zi a lui ianuarie 2015, familia perfectă era completă când pe lume venea Traian Ionescu, zis și Traian Băsescu Jr., iubitul nepot al celui care și-a înlocuit dragostea pentru putere (pierduse președinția cu doar o lună înainte) cu cea pentru nepoței.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 19 Feb. 2018, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă