VIDEO! Impresionant! Ea este cea mai musculoasa femeie din Rusia si probabil din lume! Cum poate sa arate Nataliya Kuznetsova monstrul de femeie blindata de muschi!

Publicat: 19 Sep. 2018, 17:02 Life

Trebuie sa te uiti atent la fotografiile din galerie si la filmuletul de la final ca sa iti dai seama cat de mare poate sa fie femeia asta!

Ea este cea mai musculoasa femeie din Rusia si probabil din lume! Nataliya Kuznetsova este una dintre cele mai puternice si masive culturiste din lume. Putina lume in afara sportului o cunoaste dar corpul ei merita sa fie mediatizat pentru ca arata incredibil!

Rusoica are doar 26 de ani dar este un munte de femeie. Are bratele si coapsele mai mari decat majoritatea barbatilor pe care i-a intalnit vreodata. Si ca sa va dati seama mai bine cam cat de puternica este tipa asta ar trebui sa stiti inca de la inceput ca ea impinge de la piept 175 de kilograme si face genoflexiuni cu bara in spate cu o greutate de 280 de kilograme. Are 1,70m si cantareste fix 100 de kilograme iar diametrul bicepsului sau este de aproape 50 de centimetri iar coapsa masoara 74 de centimetri.

“In fiecare saptamana Instagramul meu este urmarit de 3-4 milioane de oameni, majoritatea dintre ei barbati cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Primesc mii de comentarii pozitive dar sunt si oameni care imi spun cum sa traiesc si ce ar trebui sa faca, pe hateri pur si simplu ii banez” a declarat Natalyia intr-un interviu.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Sep. 2018, 17:02 Life
Pe aceeași temă