Ea are 33 de ani, el 73 și s-au logodit: „Aș fi extaziată dacă aș rămâne însărcinată cu el”

Publicat: 14 oct. 2019, 13:21 Autor: D. C. Ciao.ro

O tânără de 33 de ani trăiește o poveste de dragoste ciudată cu un bărbat în vârstă de 73 de ani.

Ea are 33 de ani, el 73 și s-au logodit. O tânără în vârstă de 33 de ani trăiește o poveste de dragoste inedită alături de un bărbat de 73 de ani. Povestea celor doi a făcut înconjurul lumii.

Rachael Roberts și Nev McDermott s-au cunoscut într-un moment în care nu mai credeau că vor cunoaște pe cineva special. În ciuda privirilor răutăcioase și șocate ale celor din jurul lor, cei doi au decis să continue relația, iar acum s-au și logodit.

Rachel și Nev sunt împreună de cinci ani și s-au cunoscut în timp ce Rachel conducea pe una dintre străzile din New South Wales din Ausralia. Nev avea atunci 68 de ani și a fost dragoste la prima vedere.

Ea are 33 de ani, el 73 și s-au logodit

„Eram cu mașina prin oraș și l-am observat pe Nev așteptând în stația de autobuz. El locuia la o stradă distanță de mine și, având vârsta de 68 de ani, el suferise o operație de înlocuire a articulaţiei genunchiului.

Nu l-am putut lăsa acolo, în stația de autobuz, așa că i-am zâmbit și i-am spus: «Îți ofer o cursă cu mașina». Îl găseam destul de frumos, chiar dacă eu aveam 28 de ani, iar el era mai mare cu 40 decât mine. Nev știa că îmi pierdusem iubitul tată, Allan, care s-a stins în urma unui infarct, astfel că m-a întrebat cum eram eu și mama mea, Hazel, care avea atunci 63 de ani”, a povestit Rachael Roberts în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la The Sun.

Ea are 33 de ani, el 73 și s-au logodit

Bărbatul s-a oferit să o ajute să renoveze casa, iar timp de două luni, cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Rachel vrea să devină mamă

„Primul nostru sărut a fost electric (…). După câteva zile, i-am zis lui Nev să se mute cu mine și cu mama. Aveam emoții când i-am spus mamei că suntem împreună, iar acum vreau ca Nev să stea cu noi. Și Nev avea emoții, dar nu avea de ce, pentru că mama l-a îmbrățișat”, a mai declarat Rachael Roberts.

Când merg pe stradă, cei doi se prezintă ca bunic și nepoată, deși, în realitate, sunt logodnici. Acum, Rachel vrea să devină soția lui Nev și să îi poarte copilul.

„Aș fi extaziată dacă aș rămâne gravidă, dar știu că sunt șanse mici să se întâmple și m-am împăcat cu ideea. Nev merită”, a mai spus Rachel.

Publicat: 14 oct. 2019, 13:21 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×