E oficial, vine iarna în România! Meteorologii anunță data exactă când va ninge prima dată în București. E mai devreme decât în alți ani

Publicat: 30 oct. 2023, 23:09 Autor: Loredana Dumitrașcu News

Deși temperaturile de afară nu par să indice asta, iarna o să vină în România mai devreme decât ne așteptam. Potrivit estimărilor specialiștilor AccuWeather primele ninsori se vor înregistra în luna noiembrie și vor avea loc chiar în Capitală. Când apare prima ninsoare din acest an?

Meteorologii au actualizat prognoza meteo și anunță că iarna o să ajungă în România în curând. Deși suntem în luna octombrie, valorile din termometre indică temperaturi mai ridicate față de normal.

Când apar primii fulgi de zăpadă

Iara este aproape, iar asta o arată prognoza meteo pentru luna noiembrie. Se pare că în următoarea perioadă o să asistăm la o scădere a temperaturilor, iar prima zăpadă este mai aproape decât am crede.

Potrivit prognozei meteo întocmite de specialiștii AccuWeather, prima ninsoare în București va avea loc la data de 21 noiembrie 2023. Vezi ce temperaturi se vor simți în România la acea dată.

Temperaturile se vor menține scăzute în București în luna noiembrie. Primele temperaturi negative se vor înregistra în data de 14 noiembrie, atunci când minima ajunge la -1 grade, iar temperaturile maxime se vor situa între 12 și 6 grade.

Publicat: 30 oct. 2023, 23:09 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă