VIDEO! E cel mai tare concert pe care l-ai vazut vreodata! Sute de mii de oameni danseaza in sincron!

Publicat: 10 apr. 2018, 17:14 Autor: D. C. Viral

Imaginile din filmulet iti vor face pielea de gaina. Merita sa-l urmaresti pana la capat.

E cel mai tare concert pe care l-ai vazut! Sute de mii de oameni danseaza. Se apropie vara, vine Electric Castle, Sunwaves sau Untold si crede-ma ca ar fi bine sa va aratam cam la ce nivel sunt concertele de la festivalurile de muzica din Europa.

Defqon 1 este unul dintre festivalurile de muzica din Europa despre care doar putini dintre voi au auzit. Are loc anual in Olanda, Australia si Chile si a fost fondat inca din 2003. In cadrul celor cateva zile de concerte se pune mai mult muzica techno, hard house sau hard trance.

Anul trecut insa in Olanda festivalul a batut orice record. Peste 400.000 de tineri au participat la cele 3 zile de concerte iar tema din 2017 a festivalului a fost “Victory Forever”.

E cel mai tare concert pe care l-ai vazut! Sute de mii de oameni danseaza

Un moment din intreg festivalul a ajuns insa viral pe Youtube cu aproape 6 milioane de views. Dj-ii si Mc-ii au iesit pe scena si au dat indicatii intregului public sa faca impreuna un dans. Impreuna, adica cei de pe scena si toti ce 400.000 de spectatori.

Imaginile filmate din drona te lasa fara cuvinte, pur si simplu nu ai vazut in viata ta asa ceva. Toata multimea sare simultan 8 pasi la stanga si apoi 8 pasi la dreapta. Piesa este mega antrenanta iar sincronul sutelor de mii de oameni le iese perfect.

De aici mai multe festivaluri au copiat acest dans si au incercat sa faca asta cu multimea care participa la concerte.

Publicat: 10 apr. 2018, 17:14 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă