După succesul La Casa de Papel, Alex Pina lansează un nou serial pe Netflix. De când poți vedea White Lines

Publicat: 20 May. 2020, 17:19 General
După succesul La Casa de Papel, Alex Pina lansează un nou serial pe Netflix. De când poți vedea White Lines

Alex Pina, regizorul și scenaristul care a dat lovitura cu serialul ”La Casa de Papel”, a revenit cu o nouă producție, care va fi difuzată tot pe Netflix. White Lines îți arată cum este viața de noapte în Ibiza. Serialul combină armonios misterul, crimele și comedia neagră.

White Lines, noul serial al lui Alex Pina

Alex Pina, omul care s-a aflat în spatele serialului fenomen ”La Casa de Papel”, a pregătit o nouă producție, care are șanse mari să devină un succes. White Lines este un serial care te poartă prin viața de noapte nebună din Ibiza, unde traficul de droguri, minciunile și crimele pot fi la ordinea zilei. Producția regizată de celebrul Pina are în distribuție actori spanioli, britanici, dar și români.

Povestea serialului începe în momentul în care un DJ celebru este găsit mort, după 20 de ani de la dispariție. Sora acestuia merge în Ibiza, pentru a afla adevărul din spatele dispariției și morții fratelui ei. Serialul este o combinație între thriller și mister, totul condimentat cu puțină comedie.

Primul sezon din White Lines are 10 episoade, care sunt disponibile deja pe Netflix. În cazul în care serialul va avea succes, producătorii sunt pregătiți să filmeze și sezonul al doilea.

Alex Pina, omul succesului

La 52 de ani, Alex Pina este unul dintre regizorii de top ai ultimilor ani. A fost ”creierul” serialului ”La Casa de Papel”, care a ajuns să depășească toate așteptările. Lansat în 2017, acesta a devenit cel mai urmărit serial de pe Netflix, filmat într-o altă limbă decât engleza.

Sezonul al patrulea din Casa de Papel, care a avut premiera pe Netflix pe 3 aprilie, a doborât toate recordurile. În condițiile în care pandemia de coronavirus a lovit crunt în toate țările, iar oamenii au fost obligați să stea mai mult în case, ultimul sezon al serialului spaniol a fost cel mai urmărit din lume. Astfel, Casa de Papel a depășit la vizualizări chiar și celebrul ”Game of Thrones”.

Cu un asemenea succes, nu este de mirare că regizorul și scenaristul serialului, Alex Pina, s-a apucat de o nouă producție extrem de promițătoare. Filmările pentru White Lines au început chiar din luna iunie a anului trecut, în Mallorca și în Ibiza. După nebunia creată de Casa de Papel, platforma Netflix nu a vrut să scape din mână o adevărată ”mină de aur” și a semnat înțelegerea cu Pina și pentru serialul ”White Lines”. Cele două părți au căzut de acord chiar din 2018, când producția era doar la stadiul de proiect.

Publicat: 20 May. 2020, 17:19 General
Pe aceeași temă