După pierderea suferită în urmă cu 3 luni, Prințul William și Kate Middleton au avut parte de o surpriză!

Publicat: 27 ian. 2021, 09:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia Prințului William și a lui Kate Middleton. Dacă în luna noiembrie a anului trecut, cuplul regal l-a pierdut pe Lupo, la vârsta de 9 ani, acum însă au avut parte de o veste frumoasă: familia se mărește cu încă un membru – o cățelușă în vârstă de 8 luni.

Lupo a fost câinile Ducilor care s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut, după ce a trăit timp de nouă ani. Prințul William și Kate Middleton au fost foarte triști după moartea lui Lupo, însă după un timp s-au bucurat și și-au canalizat energia pozitivă în noul membru al familiei – un pui în vârstă de opt luni. Anul trecut, cățelușa Luna, animalul de companie al lui James Middleton, a născut șase pui, așa că unul dintre pui a mers spre cuplul regal. Lupo a fost cadou de nuntă în anul 2011 din partea părinților Ducesei, arată Dailymail.

„Noul cățeluș este adorabil, iar întreaga familie este îndrăgostită de el. Au fost devastați de moartea lui Lupo. Au sperat că un cățel mai tânăr o să fie o bună companie pentru Lupo și că o să îi dea energie”, a declarat un apropiat al familiei pentru publicația Mail on Sunday.

Lupo a fost patrupedul care le-a fost alături celor doi timp de nouă ani

Kate Middleton și Prințul William au anunțat pe rețelele de socializare moartea unei ființe dragi, și anume cățelușul Lupo. Patrupedul a fost oferit celor doi drept cadou în anul 2011, fiind dar la căsătorie. Patrupedul Lupo avea 9 ani. Postarea de pe Instagram a strâns peste 845.000 de aprecieri și numeroase comentarii.

”Câinele nostru Lupo a murit în weekend. Era inima familiei de nouă ani şi ne va lipsi mult”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 27 ian. 2021, 09:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă