„După faptă și răsplată”, Cristina Șișcanu revine în televiziune. Frumoasa vedetă are propria emisiune la Metropola TV

Publicat: 31 aug. 2022, 00:02 Autor: ileana.ghinea News
„După faptă și răsplată”, Cristina Șișcanu revine în televiziune. Frumoasa vedetă are propria emisiune la Metropola TV

Cristina Șișcanu revine la TV după o perioadă în care și-a dorit să stea departe de televiziune, din postura de prezentator. Începutul de septembrie, însă, o găsește pe frumoasa prezentatoare TV în față unei noi provocări profesionale, propria emisiune la Metropola TV. Emisiunea se numește „După faptă și răsplată”, iar premiera va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, cu începere de la ora 21:00.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, „După faptă și răsplată!”, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere, care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea.”, declară Cristina Șișcanu.

Debutul emisiunii „După faptă și răsplată!” este unul în forță. Prima invitată este Carmen Negoiță care povestește în exclusivitate cum s-a despărțit, în vacanță, de iubitul cu care urma să se căsătorească.

Urmărește „După faptă și răsplată!”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, pe Metropola TV.
Programele Metropola TV pot fi urmărite pe următoarele frecvențe:
RCS&RDS digital pe canalul 123/124
TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804.
Vezi ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Metropola TV pe conturile de Facebook și Youtube ale televiziunii, dar și pe site-ul www.metropolatv.ro. Cele mai frumoase fotografii și cele mai interesante momente din emisiuni, le poți descoperi pe contul de Instagram al stației.
Publicat: 31 aug. 2022, 00:02 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă