După ce a fost surprinsă într-o antamare dubioasă cu fostul sexoasei de la „Neatza”, Raluka a poposit într-o vizită misterioasă. Să fie vorba tot despre un bărbat?

Publicat: 16 Oct. 2020, 16:51 Vedete

Raluka poate oricând primi premiul pentru cea mai misterioasă vedetă de la noi. Puține s-au aflat despre ea de-a lungul existenței ei în showbiz, iar atunci când a „scăpat” câte ceva… a fost decent. Cumva, acesta este și motivul pentru care dedesubturile vieții ei sunt atât de vânate.

Fix în aceste zile, Raluka traversează o astfel de perioadă dubios misterioasă…

Dubioasă a fost antamarea pe care a petrecut-o artista zilele trecute cu Cuza, fostul iubit al Ramonei, asistenta de la Neața. Cei doi s-au întâlnit, s-au îmbrățișat și apoi și-au văzut de drum. Dubios… right?

Apoi, revenind la misterios, spunem verde-n față, Raluka face ceva pe un mare „subascuns”. Să fie vorba vorba despre un bărbat?

Zilele trecute, artista a fost surprinsă de colegii noștri paparazzi ciao.ro în timp ce se îndrepta către o destinație bine ascunsă. Raluka a coborat grăbită din mașina pe care o deține, cu o cutie de Cola în mână, și a pornit-o iute la picior. În ciuda vitezei, n-am putut să nu observăm două detalii importante: „popoul” care este mai sexy ca niciodată și sutienul care lipsea cu desăvârșire. Și atunci întrebăm noi, oare, către cine Raluka dispare?

Curiozitate mare, mai ales că puține au fost poveștile de amor ale Ralukăi despre care să se facă vorbire în media. Cel mai recent articol pe subiect a apărut în vara acestui an, atunci când paparazzi cancan.ro au reușit să obțină mult vânatele fotografii cu iubitul artistei.

Cei doi au fost surprinși la mall, la momentul respectiv. Tot atunci s-a făcut și o descoperire interesantă: iubitul bine făcut al artistei, musculos cu personalitate, pare să aibă un copilaș. Veștile s-au oprit acolo, din acel moment nimic nou, până poate astăzi…

Raluka, unde alergi așa?

Publicat: 16 Oct. 2020, 16:51 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă