După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare a zis ”pa-pa” postului Antena! ”Simt nevoia unei provocări”

Publicat: 21 feb. 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, frumoasa Andreea Berecleanu a anunțat că părăsește pupitrul știrilor, după foarte mulți ani în care a fost prezentă în fața telespectatorilor cu cele mai noi și actuale știri.

Dar după ce Andreea Berecleanu și-a anunțat plecarea de la Antena 1, locul fiindu-i luat de Alessandra Stoicescu, o altă vedetă cu nume greu din televiziune părăsește pupitrul știrilor. Este vorba despre Dana Grecu, prezentatoare TV la Antena 3.

Dana Grecu pleacă de la Antena3. Prezentatoarea TV se desparte de televiziune

Pe blogul ei personal, Dana Grecu a anunțat că nu se mai întoarce la pupitrul știrilor, însă dacă i se oferă șansa să aibă parte de o altă provocare în mass media, atunci se va întoarce cu drag, pentru un alt proiect ca jurnalist.

„Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a spus Dana Grecu pe blogul ei.

”Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a continuat ea.

În urmă cu aproape doi ani, Dana Chera (ex-Grecu) a intrat în concediu de maternitate.

Dana Grecu paraseste postul Antena 3!
Dana Grecu paraseste postul Antena 3!

Andreea Berecleanu pleacă de la Antenă

Deși s-a spus că motivul plecării Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul că știrista își dorește să aibă mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetică pe care o are, alături de soțul ei, realitatea este alta. Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renunțat la prezentatoare, iar înlocuitoarea ei este nimeni alta decât Sandra Stoicescu, varianta preferată de trust.

Inițial s-a spus că Berecleanu va rămâne în prim plan cu știrile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevărul este că știrista rămâne fără proiect în televiziune.
Momentan, Sandra Stoicescu încă se află în concediu de maternitate, dar mutarea din Antenă se va realiza undeva la începutul lunii martie, atunci când Berecleanu va fi înlocuită de Stoicescu.

Publicat: 21 feb. 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă