Dublă belea! În plină pandemie, graviduța Teodora se joacă cu focul! Becali va lua chip de nebunie când o să-și vadă fata așa!

Publicat: 19 Mar. 2020, 21:50 Vedete

În timp ce tatăl ei s-a mobilizat exemplar și a făcut donații semnificative spitalelor care gem de nevoi, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera pare să trăiască într-un alt film, al nepăsării. Chiar dacă este gravidă, iar izolarea la domiciliu este cu atât mai mult indicată, Teodora se plimbă teleleu prin oraș și nu doar atât: vorbește la telefon în timp ce conduce! 

Mare bucurie s-a însămânțat în sufletul milionarului Gigi Becali când a aflat că fiica lui cea mare îi va oferi un nepot, informație relatată în exclusivitate de CIAO.RO.

Vestea a venit la scurt timp după ce s-a consumat și nunta de vis, organizată de milionar ca la carte la Palatul Snagov, în prezența a circa o mie de invitați.

Teodora va naște în vara acestui an, însă perioada aceasta, una extrem de încercată pentru toți românii, nu pare s-o sperie atât de rău pe graviduță.

Așadar, în contextul în care autoritățile recomandă cu insistență să rămânem izolați la domiciliu, ea, care este însărcinată, deci mult mai vulnerabilă în fața noului virus, a fost surprinsă de paparazii CIAO.RO în timp ce se plimba prin oraș, cu mașina, însă fără să se protejeze măcar la nivelul feței.

Și nu doar atât! Teodora conducea în timp ce vorbea la telefon, cuprinsă de un zâmbet larg. Ce însemna asta dacă o vedea un echipaj de poliție? O lună fără carnet și sancționată cu până la 20 de puncte! A scăpat însă basma curată de data aceasta…

Teodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n basme

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu, la mijlocul lunii octombrie 2019. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au rezolvat-o pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Theodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro.

Lux și opulență cum doar la Hollywood mai poți întâlni. Asta s-a întâmplat la petrecerea în care patronul de la FCSB ar fi investit nu mai puțin de 500.000 de euro. Au participat 1.000 de invitați, printre care politicieni, milionari, sportivi de top și multe, multe alte VIP-uri alese pe sprânceană. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde meniul a costat aproximativ 110 euro de persoană. Oferta culinară, pe măsură.

 

 

 

 

 

 

Publicat: 19 Mar. 2020, 21:50 Vedete
Pe aceeași temă