Genial! A aparut drona de dimensiunea unei maini pe care o controlezi prin gesturi VIDEO

Publicat: 25 mai 2017, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

DJI a scos pe piata o drona de dimensiuni mici, pe care o poti tine in palma. Se numeste Spark drone si nu ai nevoie de o telecomanda pentru a o controla. Totul se face prin gesturi datorita senzorilor de miscare cu care gadgetul este echipat, informeaza engadget.com.

Dispozitivul lansat de DJI este putin mai mare decat palma ta, este disponibila in 5 culori si poate fi contolata prin gesturi. Scopul principal al dronei este sa capteze imagini de tip selfie de la distante mici.

Drona Spark decoleaza din mana ta si apoi iti urmareste toate gesturile. Firma inventatoare nu a eliberat prea multe detalii despre cum functioneaza, doar faptul ca dispozitivul se va indeparta de tine cand ii faci semn. Face poze cu o camera de 12 mp.

Dar nu va faceti griji! Drona de mici dimensiuni poate fi controlata si cu ajutorul unui smartphone sau o telecomanda pe care o poti lua tot de la DJI. Drona se poate ridica instant si filma tot ce se intampla sub ea, fara sa activezi ceva de pe mobil.

Cu ajutorul aplicatiei mobile poti posta imaginile direct pe orice site de socializare. Drona Spark ajunge la o viteza de 31 m/h si durata de viata a bateriei este de 16 minute. Drona va aparea pe piata pe la jumatatea lui iunie si are un pret de pornire de la 500$.

Publicat: 25 mai 2017, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă