Drama unei puștoaice de 19 ani, agățată la o petrecere! A fost terorizată două luni de un bărbat ce i-ar putea fi tată!

Publicat: 16 Dec. 2019, 12:40 News
Drama unei puștoaice de 19 ani, agățată la o petrecere! A fost terorizată două luni de un bărbat ce i-ar putea fi tată!

O petrecere ce începuse frumos s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru o tânără în vârstă de 19 ani. Fata a fost terorizată timp de două luni de un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea. Fata nu a mai suportat să trăiască sub teroare și a depus o plângere împotriva bărbatului.

La 19 ani, viața pentru o tânără din Iași părea perfectă. Ca fiecare tânăr, Ioana iubea petrecerile și nu ezita să participe la astfel de evenimente de câte ori avea ocazia.

La sfârșitul lunii august, Ioana a făcut cunoștință, la o petrecere, cu un individ cu 18 ani mai în vârstă decât ea. Au vorbit și au făcut schimb de contacte, ambii fiind din Pașcani. Nici prin cap nu i-a trecut tinerei atunci că acela este de fapt începutul unui coșmar ce avea să devină realitate. Ioana a vorbit de atunci de mai multe ori cu bărbatul pe nume Georgel. Individul se pare că făcuse o obsesie pentru tânără, iar în momentul în care aceasta a început să-l evite, și-a ieșit din minți și a trecut la amenințări.

Coșmarul a început din luna octombrie

Din luna octombrie a acestui an, tânăra a început să fie terorizată de-a dreptul.

Mai mult decât atât, a fost chiar şi amenințată cu moartea și lovită de individul care a așteptat-o la scara blocului unde locuia. Georgel nu se ferea să o amenințe pe tânără față în față, iar când nu avea această ocazie, o suna sau îi trimitea mesaje pe telefon.

Picătura care a umplut paharul a fost la începutul lunii decembrie, când Ioana a fost lovită de bărbat. Imediat după aceea, pe data de 13 decembrie, a făcut o sesizare către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, potrivit bzi.ro

A fost plasat sub control judiciar

În aceeași zi, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, începând cu luna octombrie 2019, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Pașcani, ar fi amenințat frecvent, în mod direct și prin intermediul telefonului, o tânără, de 19 ani, din municipiul Pașcani, cauzându-i o stare de temere, iar la data de 2 decembrie, ar fi lovit-o pe aceasta”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Georgel Groza a fost plasat sub control judiciar

Bărbatul a fost reținut, iar mai apoi a fost plasat sub control judiciar.
„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 decembrie, bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, a mai precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Publicat: 16 Dec. 2019, 12:40 News
Pe aceeași temă