Drama pe care o trăiește o fostă campioană la înot! Este nevoită să doarmă în cimitir, pentru că și-a pierdut casa și nu primește pensia

Publicat: 05 Mar. 2021, 15:40 Arhiva

O fostă campioană la înot trăiește o dramă de nedescris. Femeia din Marea Britanie este nevoită să doarmă în cimitor, după ce a rămas fără adăpost, iar în posesia pensiei nu poate intra. Este vorba despre Laranie McHendrie Decaire.

Laranie McHendrie Decaire este o fostă campioană la înot din Marea Britanie, având parte de glorie în anii 1980. Femeia, ajunsă la vârsta de 64 de ani, a rămas fără adăpost și nu poate intra în posesia pensiei, pentru a-și găsi un acoperiș deasupra capului și pentru a se întreține. Este nevoită acum să doarmă într-un cimitir, după ce a rămas fără bani și casă, iar acest lucru s-a produs din cauza unei schimbări a sistemului de pensii, scrie The Mirror.

Drama pe care o trăiește o fostă campioană la înot! A rămas fără bani și casă

Femeia s-a retras din activitate la începutul anilor ’90. Apoi, și-a dedicat viața călătoriilor, lucrând în diferite țări ca bonă sau asistentă socială. După 10 ani, s-a întors acasă, însă a dat de probleme. Nu a câștigat suficienți bani pentru a se întreține, astfel că a pierdut casa. De la vârsta de 14 ani a contribuit la sistemul de pensii, dar totul a luat o întorsătură neașteptată pentru ea.

„Din păcate, mi-am pierdut toţi banii. Am ajuns în situaţia asta, de fapt, din cauza schimbărilor din sistem, a furtului, a fraudelor şi a diferitor lucruri de genul acesta”, a declarat Laranie McHendrie Decaire, citată de mirror.co.uk.

„Am cotizat la sistemul de pensie probabil de la vârsta de 14 ani, când încă eram la şcoală, pentru că am început să lucrez de la 11 ani. Dar acum au schimbat vârsta de pensioare la 66 de ani.

Aşa că cele două pensii pentru care am plătit au fost decalate, acum nu sunt eligibilă. Este o lume complet diferită acum, în care am aşteptat cu nerăbdare pensia pentru care am plătit, dar sistemul mi-a luat-o”, a explicat McHendrie Decaire.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 05 Mar. 2021, 15:40 Arhiva
Pe aceeași temă