Drama lui Giani din Las Fierbinti: “Mama are cancer, bunica mi-a murit anul trecut si eu am facut o boala de piele extrem de nasoala!” De ce nu a vorbit pana acum despre asta

Publicat: 17 Aug. 2018, 13:46 News 3
Drama lui Giani din Las Fierbinti: “Mama are cancer, bunica mi-a murit anul trecut si eu am facut o boala de piele extrem de nasoala!” De ce nu a vorbit pana acum despre asta

Urmariti interviul video de la finalul articolului, e lung dar merita. O sa-l descoperiti pe actorul Costi Dita asa cum nu-l vezi in fiecare zi la televizor.

Drama lui Giani din Las Fierbinti: “Mama are cancer, bunica mi-a murit anul trecut”

Despre anul trecut care a fost unul extrem de prost pentru el: “Anul trecut am avut 5 accidente de masina, toti oameni care au intrat in mine. La 5 accidente deja consideri ca e razboi ceva pe strazi. Oricum anul trecut a fost ciudat rau pentru mine. E urat tare anul trecut la mine.”

Convins de Goerge Buhnici sa se descarce si sa detalieze totusi prin ce a trecut in 2017, “Giani” a inceput sa spuna lucrurile pe are nu le stia nimeni despre el: “5 accidente, descopar ca mama face cancer, apoi pe la jumatatea anului bunica-mea a murit si la final de an eu fac o chestie d-asta, o complicatie, o chestie dermatologica combinata cu sindromul asta de burn-out. Slava Domnului, e un an care ne-a lasat cat de cat sa mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg inspre bine.”

Am tot citit in perioada aia ca nu puteam sa ies din casa, o chestie super-complicata, modificari fizice, adica nasol rau. Nu mai puteam sa ies pe strada, trebuia sa ma acopar, in fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trait o buna bucata de vreme cu oameni care imi ziceau asta: “Ba, stii ceva, ne urcam in avion mergem in Frankfurt ca e nu stiu ce puii mei, te scaneaza. Un doctor care imi spunea ca sistemul meu imunitar se lupta cu mine acuma. Nu vrei sa auzi asta, vrei sa auzi si tu din astea <>. Prima data cand eram suparat credeam ca oamenii nu empatizeaza si oamenii veneau la mine razand si eu in sinea mea ma gandeam <>”, si-a incheiat el interviul.

« Pagina anterioară

Publicat: 17 Aug. 2018, 13:46 News 3
Pe aceeași temă