Drama care i-a schimbat viața Andreei Marin: mama ei a murit într-un accident, iar tatăl vedetei a fost acuzat de ucidere din culpă

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:03 Vedete

Andreea Marin este, cu adevărat, una dinrte cele mai iubite vedete din România, devenind cunoscută datorită emisiunii ”Surprize, surprize” pe care o modera. Dar nu multe persoane știu drama prin care Andreea Marin a trecut.

Vedeta a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, de la divorț la momentul în care trebuia să o ia de la zero, dar și prin drame care țin de familie. În trecut, Andreea Marin a trebuit să ia partea tatălui ei, după ce a fost cercetat pentru ucidere din culpă.

În urmă cu trei ani de zile, un anunț cutremura sufletul Andreei Marin: tatăl ei înceta din viață, cu câteva zile înainte să împlinească vârsta de 70 de ani. Tatăl ei a murit într-o zi de joi, iar duminică ar fi fost ziua lui de naștere, scrie Eva.ro. Bărbatul a fost înmormântat chiar de ziua lui.

Andreea Marin a avut sufletul distrus după moartea tatălui ei, Dan Marin

Mesajul trist a fost postat atunci de Andreea Marin: ”Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…

Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături…

Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum”.

Cum a murit mama Andreei Marin. Violeta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, iar tatăl vedete a fost cercetat pentru ucidere din culpă

Dar puțini știu modul în care mama Andreei Marin a murit. În anul 1984, când bruneta avea aproape 10 ani, mama ei s-a stins din viață într-un accident auto. A rămas pe lume și ea și sora ei fără mamă, iar sufletele lor au fost împietrite de durere.

Atunci, calvarul a început. Tatăl lor a fost cercetat pentru ucidere din culpă, după ce s-a scris că acesta ar fi provocat accidentul de mașină. Dan Marin a avut-o pe Andreea de partea lui, iar din relatarea vedetei, accidentul ar fi fost provocat de o altă mașină care s-a izbit frontal de mașina în care se afla mama ei. În mașină se aflau Dan, Violeta, Andreea și sora sa, Cristina, care avea atunci 4 anișori.

Puțini știu și despre viața tatălui Andreei Marin. El din anul 2006 se căsătorise cu o funcționară din Iași, Renata, fiind la cel de-al treilea mariaj, potrivit toptabu.ro.

Publicat: 28 Feb. 2020, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă