Andreea Marin, reguli stricte pentru fiica sa Violeta. Ce nu are voie să facă tânăra domnișoară

Publicat: 06 Feb. 2020, 09:23 Vedete

Andreea Marin a fost întotdeauna o femeie ambițioasă care a știut ce vrea de la viață. Aceleași lucruri își dorește vedeta să le ”moștenească” de la ea și fiica ei, așa că se ocupă foarte mult de educația micuței.

Andreea Marin este foarte mândră de fiica sa. Violeta are note maxime la școală ceea ce o face pe mama sa să o laude ori de câte ori are ocazia.

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, ne-a spus Andreea Marin.

Deși este unica ei fiică, vedeta nu vrea să o învețe pe Violeta cu prea mult răsfăț, așa că nu se abate niciodată de la principiile pe care le-a stabilit față de tânăra domnișoară.

„Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a punctat fosta prezentatoare TV.

Andreea Marin i-a pus anumite reguli fiicei sale

Pentru ca relația mamă-fiică să funcționeze în deplină armonie, Andreea Marin recunoaște că Violeta are de respectat anumite reguli: „Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”.

„Nu îmi place ce se întâmplă”

„Sunt refractară, recunosc! Sunt mai mult decât refractară, nu îmi place ce se întâmplă acolo, nu am siguranța că lucrurile sunt pe direcția bună. Eu cred că există alte variante de distracție. Împreună cu prietenii, bineînțeles!”, a spus vedeta TV.
Publicat: 06 Feb. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă