Drama artistei Jeni Nicolau. Vedeta nu a avut niciodata copii, desi si-a dorit. De ce

Publicat: 26 ian. 2019, 15:53 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Artista a trait toata viata cu o drama in suflet, una pe care o traiesc destule femei si care le macina sufletul.

Drama artistei Jeni Nicolau. Vedeta si-a gasit sufletul pereche prea tarziu si nu a apucat niciodata sa faca copii. Din nefericire pentru ea, problemele de sanatate au impiedicat-o sa aiba o sarcina chiar si la o varsta mai avansata.

„Nu s-a mai putut (n.r. să fac copii). Sunt hipertensivă de ceva ani. Am trecut printr-un proces de investigații și, la un moment dat, au zis că nu se mai poate decât dacă trebuie să fac o grămadă de lucruri. Dacă îl cunoșteam pe Emil mai devreme, aveam o târlă de copii. Și 14, și 15. Nu mă lăsam!”, a declarat Jeni Nicolau pentru Acces Direct.

Artista Jeni Nicolau si-a gasit sufletul pereche la 42 de ani

„Mă duceam la evenimente și plecam de la nunți plângând. Îmi doream foarte mult să fiu mireasă. Îmi doream să vină prințul să mă ia din lume asta. Și au trecut mulți ani, în care atâta am dorit și atâta am visat, n-a mai venit… până la un moment dat. Atunci când ziceam că Dumnezeu nu mi-a dat ce i-am cerut.

Și, acum când a început să mă doară spondiloza, aveam 40 de ani, și… mi-a adus prințul. De la prietena mea l-am cunoscut pe soțul meu. L-am chemat să îmi renoveze casa. El: serios, sobru, deștept. Mi-a zis că dacă fac mișto de el, el pleacă. A venit, mi-a renovat toată casa, i-am dat banii, mi-a dat banii și după ce i-am dat cheia, m-a cerut de nevastă… Am cel mai bun bărbat din lume”, a mai spus Jeni Nicolau.

Publicat: 26 ian. 2019, 15:53 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă