Dragostea plutește în aer pentru Andreea Mantea! ”Țin soarele și iubirea în mâini”

Publicat: 03 Aug. 2020, 14:17 Vedete

Dragostea plutește în aer! Andreea Mantea se simte împlinită și iubită. Fosta prezentatoare TV de la ”Puterea Dragostei” a postat o imagine pe Instagram în care își arată inelul, în timp ce se ține de mână cu iubitul!

O fire jovială și deschisă, Andreea Mantea a reușit întotdeauna să ajungă la inimile oamenilor, dar și la inima celui pe care îl iubește! După despărțirea de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului lor, cei doi nu și-au mai expus viața privată atât de mult în ochii celorlalți, ba chiar uneori nici nu vorbesc despre relațiile personale. Pe rețelele de socializare, ieri, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” a postat trei fotografii în care apare lângă un lan de floarea-soarelui, în timp ce pozează mâinile împrejurul soarelui la asfințit. În dreptul imaginii, bruneta a scris un mesaj: ”Țin soarele și iubirea în mâini #HappySoul ❤️ #Freedom 💫💫💫☀️”. În ultima imagine, vedeta e surprinsă în timp ce ține de mână un bărbat, fiindu-i lăsat la vedere un inel la mâna stângă, de logodnă.

Imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri din partea internauților, dar și o mulțime de mesaje: ”Superb! Când ne prezinți și nouă iubirea ta? 🌞😀😉😍❤️❤️”, ”Se mărita Andreea????❤️”, ”Atât de special, atât de frumos 😍 Sunt convins că a fost un moment inedit de care îți vei aduce aminte mereu cu drag! 🤗”, ”Ce apus superb și reușită poza, iubitul a făcut-o? Se vede mâna lui”.

View this post on Instagram

Tin soarele si iubirea in maini…🥰 #HappySoul ❤️ #Freedom 💫💫💫☀️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Andreea Mantea nu mai prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”

Bruneta nu mai este prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” sezon 3, de la Kanal D. În locul Andreei Mantea se află acum Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă ”Bravo, ai stil!”. Cristina a prezentat alături de Victor Slav emisiunea ”Îmi place dansul” și a avut o rubrică în emisiunea lui Teo Trandafir.

„A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în Romania! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea, vedeta Kanal D.

Publicat: 03 Aug. 2020, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă