Dragoş Bucur dă de pământ cu Bromania și Codin Maticiuc: „Nu se încadrează la categoria film ce fac ei!”

Publicat: 07 dec. 2023, 12:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dragoş Bucur şi-a spus părerea despre filmele pe care Matei Dima, alias Bromania și Codin Maticiuc le-au realizat de-a lungul timpului. Cei doi se află în plin turneu de promovare a ultimei lor producții „Miami Bici 2”, în care au investit două milioane de euro. Încă de la lansare, filmul a înregistrat cifre impresionante. Cu toate acestea, juratul de la Românii au Talent este de părere că producţiile sunt de o calitate inferioară și îndoielnică.

Bromania a dat lovitura cu filmele produse în ultimii ani. A reuşit să aducă in cinematografe peste un milion de spectatori și să înregistreze un profit considerabil.

Bromania și Codin Maticiuc

Dragoș Bucur: „Dacă vorbim de calitatea filmului, închid discuția după 10 secunde”

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorul și producatorul de film Dragoș Bucur și-a spus părerea despre producția „Teambuilding”. În ciuda succesului înregistrat, vedeta de la ProTV a catalogat filmul ca fiind de o calitate inferioară.

„Dacă vorbim despre filmul românesc în general, e una. Dacă vorbim de filmul independent, e alta. Dacă vorbim de filmul românesc cu finanțare de la stat, e alta. 

Dacă vorbim de filmele românești care au ieșit în ultimii doi-trei ani, e alta. Vorbim de filmele astea care au făcut bani în ultimul timp, >. Pentru ei a fost o afacere care a funcționat foarte bine. 

Au aplicat o rețetă impecabilă din punct de vedere financiar. Am văzut trailer-ele și secvențe din ele, n-am văzut de la cap la coadă. La un moment dat, după cum știi, s-au iscat destul de multe dezbateri pe tema >.

Tu ești om de televiziune, tu nu trebuie să vezi o emisiune de la cap la coadă ca să-ți dai seama dacă ce se întâmplă acolo e ok din punctul tău de vedere, a unui profesionist în televiziune, te uiți 5 minute și știi. 

Dragoş Bucur: „Eu mă uit 10 minute și îmi dau seama”

Așa e și la mine în film, eu mă uit 10 minute și îmi dau seama despre ce este vorba, dar faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business.

Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? 

Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu. 

Din punct de vedere cinematografic n-am putea să-l încadrez la categoria film, a spus Dragoș Bucur, în podcastul lui Cătălin Măruță.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 dec. 2023, 12:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă