Dorian Popa este păzit non-stop de un ”gang” atipic: Cheluțu și o asistentă rubensiană îl însoțesc peste tot!

Publicat: 10 Oct. 2020, 19:55 Vedete

A ieșit John în lume cu GANG-ul!”. Cel mai… dinamic vlogger din România, omul care face din „rahat bici și trăsnește” s-a dat în fapt!

Zilele trecute, super băiatul a dat o fugă până la agenția care se ocupă de el (ca produs de marketing). Și… cum îi stă bine unei vedete de talia lui Dorian Popa, nu avea cum să se deplaseze singur prin oraș. Și-a luat „oamenii” de bază cu el și a purces la treabă.

Imaginile pe care ni le-au pus la dispoziție paparazzi CIAO.RO sunt clare. „Oamenii” din spatele lui Popa sunt… o fată rubensiană, Cheluțu’ și un microfon. Frumusețe de GANG… ce mai! Spune-mi tu acum, ți-ai fi închipuit așa ceva? Mega, superul, extraordinarul, musculosul, puternicul, șmecherul Popa o „arde” păzit de un GANG total atipic.

Care era treaba cu ei? Păi, în timp ce vedeta s-a dus la întâlnire cu agenții, domnișoara s-a ocupat de Cheluțu’, dar și de microfon! Pe de altă parte, dacă ne amintim de imaginile pe care le-au obținut tot colegii noștri în urmă cu doar câteva luni, pare-se că domnișoara cu forme rubensiene a câștigat la capitolul încredere. În iunie era abia în teste, mai exact îi făcea poze de Instagram prin Parcul Herăstrău.

Altfel… despre Dorian Popa numai de bine!

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Ultima melodie scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 13 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar o lună de la primul PLAY.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. În plus, să nu uităm că vlogger-ul și-a construit o casă pe contracte de imagine.
Așadar, cine-și mai dorește să fie Dorian Popa?

Publicat: 10 Oct. 2020, 19:55 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă