Dorian Popa și-a angajat propriul paparazzo! O brunetă i-a ”vânat” mușchii o zi întreagă prin Herăstrău

Publicat: 09 Jun. 2020, 21:50 Vedete

Să spui în cazul lui Dorian Popa ca viața bate filmul este, fără plus sau minus, o realitate. Omul ăsta face ce face și iese în evidență cu ceva. Fără să-și pună însă găini pe umeri sau să-și „urecheze” iubita în public, masivul Popa acum valuri cu… un paparazzi personal!

Să ne amintim de primele interviuri cu Dorian Popa. Pe vremea aceea era simpaticul și mult mai puțin masivul Andrei din serialul de mare succes „Pariu cu viață”. Ținem minte că atunci i se scoteau cuvintele cu cleștele, nădușea, se bâlbâia și se fâstâcea, declarând timid la fiecare început de interviu: ”Am emoții!”.

Anii au trecut, astăzi îl redescoperim pe Dorian Popa ca fiind unul dintre cei mai activi vloggeri ai momentului. Omul reușește să traseze tendințe în online-ul românesc și să facă bani ca nimeni altul. S-a spus despre el că și-a făcut casa pe barter, că-și întreține mașina asemenea, că viața lui este un continuu troc.
Acum… nu știm dacă-i așa, însă ce știm sigur e că Popa și-a mărit echipa!

Dorian Popa și-a angajat propriul… paparazzi!

Zilele trecute, vloggerul a fost surprins de paparazzii CIAO în parc cu… un ”paparazzi” personal după el! Se pare că vulcanicul influencer și-a angajat propriul fotograf care să-l surprindă atât în ipostaze aranjate, cât și în cele nearanjate. Asta îmi dă mie de înțeles cumportamentul pe care îl are starul în imaginile alăturate.

Domnișoara brunetă cu forme rubensiene pare să se afle în plin proces de training. Ca să-i faci poze lui Dorian Popa pentru Dorian Popa trebuie să fie o provocare!

„Îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o!”

În altă ordine de idei… toate felicitările din lume pentru constănțeanul cu mușchi. Rămas doar în grija mamei de când avea doar 16 ani, Dorian Popa este „declarația” perfectă de ambiție și tenacitate. Actor, vlogger, jurat la Next Star, cântăreț, model pentru adolescenți și nu numai, Dorian Popa îi mulțumește pentru toate acestea unei singure persoane… mama sa.

„Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăiat așa, separați, pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă.

Divorţul a venit până la urmă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama.

Și a spus niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci, eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei, pentru că mama nu ne spusese nimic de rău despre tatăl nostru.

Eu cu fratele meu am încercat să fim cât se poate de înțelegători cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relației dintre noi și mama noastră. Am crescut de la o anumită vârstă fără tată, îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o”, povestește Dorian Popa.

Publicat: 09 Jun. 2020, 21:50 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă