Dorian Popa, despre momentele grele prin care a trecut: ”Noi avem o poveste puțin tragică, se știe că în urma unui divorț…”

Publicat: 26 dec. 2020, 16:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Dorian Popa a devenit de mulți ani unul dintre cei mai urmăriți artiști din România și nu doar pentru colaborările sale în industria muzicală, ci și pentru implicarea sa în comunitatea online. Într-un interviu, Dorian Popa a vorbit despre greutățile prin care a trecut alături de familie.

Dorian Popa a povestit prin ce greutăți a trecut, mai ales financiare, în perioada când încerca să se pună singur pe picioare, alături de mama lui.

„Tu cred că faci mișto. La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare… Maică-mea s-a supărat pe mine, pentru că tatăl meu deja se despărțise de ea, dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela…

Noi avem o poveste puțin tragică, se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj, acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic.

A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el”, povestește Dorian.

Dorian Popa: ”Aia a fost perioada mea de sărăcie cruntă”

„Mama mea nu mai avea bani, tot ce auzeam de la ea era, aoleu, iar am intrat în descoperire (n.r. descoperire de cont), iar eu nu prea știam ce era aia. Și odată m-am dus la bancă și am scos 7 sau 8 milioane, bani mulți pentru niște oameni care nu aveau posibilități. Și m-a sunat și mi-a zis, ‘nesimțitule ce ai făcut cu banii ăia că erau ultimii bani din descoperire, ultimii bani din împrumut.

Nu aveam cu ce să plătesc chiria, era vital să-i scot. Am stat în cămin și toți prietenii mei stăteau în chirie și voiam și eu să stau cu chirie. Au fost vreo 3-4 luni în care m-am chinuit, mai împrumutam bani, mai mâncăm pe la vecini, ulterior m-am angajat la bancă, mi-am dat seama că trebuie să și muncesc.

Mama mea și-a dorit mult să învăț fără să muncesc, e important să te focusezi asupra studiilor, e greu să le faci pe amândoua și atunci a zis `stai cu nasul în cărți acolo și când termini facultatea muncești. Aia a fost perioada mea de sărăcie cruntă, cu fomică mai mult, mai rău ca în Asia Express”, a povestit Dorian Popa, arată Libertatea.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 26 dec. 2020, 16:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă