Dorian Popa, adevărul despre relația cu Alina Eremia. Au format sau nu cei doi artiști un cuplu

Publicat: 21 Nov. 2020, 09:28 Vedete

Alina Eremia și Dorian Popa au fost doi dintre cei mai iubiți actori încă de la debutul lor pe micile ecrane. Este cunoscut faptul că vedetele au jucat într-un renumit serial, iar de atunci până la succes a fost doar un sigur pas. Artiștii au format un cuplu în fața camerelor, deși la acel moment fanii celor doi i-au încurajat să ducă povestea și în viața reală. Recent, în cadrul unui interviu, frumoasa blondină a dat cărțile pe față și a explicat cum au stat de fapt lucrurile.

Mulți dintre fanii celor doi s-au întrebat de-a lungul timpului dacă Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu și în viața reală. Artistul a declarat în urmă cu ceva timp că acest lucru nu a fost posibil pentru că și-au impus limite și nu s-au aruncat cu capul înainte.

”Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus Dorian Popa în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, artistul explica faptul că amaândoi erau la o vârstă destul de fragedă pentru a se implica sentimental într-o relație, iar la momentul acela cariera era pe primul plan.

”Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a mai zis el.

Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună!

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Ultima melodie scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 9,1 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar două săptămâni.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. De asemenea, artistul mai este plătit și pentru contractele de imagine și pentru cele de plasare de produse.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Nov. 2020, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă