Dorian Popa a fost jefuit! Cum a descoperit artistul: „Și hoțule, să moară…”

Publicat: 15 May. 2020, 09:17 Vedete

Dorian Popa a trecut printr-un moment neplăcut recent. Celebrul artist a avut și el parte de neînțelegeri în perioada în care ne aflăm în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus, dar totuși situația s-a complicat puțin ulterior.

Cântărețul care aduce mereu zâmbete pe buzele oamenilor a fost „prăduit” de hoți. Toată lumea știe că Dorian Popa a muncit din greu să strângă bani pentru a-și ridica casa visurilor sale și mai ales să o mulțumească și să o susțină pe ”Mamișor”, însă este frustrant când o persoană încalcă legea și dorește să îți facă rău, în condițiile în care tu vrei să faci doar bine.

Dorian Popa a fost jefuit! Cum a descoperit artistul: „Și hoțule, să moară…”

Potrivit povestirii lui Dorian Popa pe Instastory, vedetei i-a fost sustras portofelul în care avea acte importante: buletin, certificat de naștere, permisul de conducere etc. Mai mult decât atât, Dorian Popa a descoperit și unde le-a aruncat hoțul! Sunat de un domn care muncea câmpul, în Domnești, foarte aproape de București, bărbatul i-a spus că i-a găsit actele pe terenul lui, mai că aproape le luase în lamelele tractorului.

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste”, transmis Dorian Popa la un InstaStory.

Dorian Popa i-a transmis un mesaj hoțului, arătându-i pumnul: „Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit”, a spus Dorian.

Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa face vloguri de câţiva ani, însă a fost destul de discret atunci când a venit vorba să devoaleze câți bani câștigă din această activitate.

Câștigurile sale s-au dezvoltat pe zi ce trece mai mult, datorită content-ului pe care îl are pe pagina sa.

Am aflat însă că artistul câștigă din vlogurile pe care le face, dar și din postarea pieselor muzicale aproximativ 60.000 de dolari într-o lună bună. Dacă se întâmplă să aibă şi câte o luna mai proastă în conturile artistului se virează ”doar” 4.000 de dolari.

Publicat: 15 May. 2020, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă