Dorian Popa are probleme grave de sănătate: „Nu știu ce e de făcut”. Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente

Publicat: 08 May. 2020, 13:43 Vedete

În septembrie 2018, Dorian Popa a suferit un accident grav în emisiunea ”Ultimul Trib”, acolo unde concura alături de alte vedete pentru marele premiu. Din nefericire după accidentare Dorian a fost nevoit să părasească show-ul şi să se întoară de urgenţă în România. Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat acum câţiva ani, celebrul artist nu a scăpat de dureri nici în ziua de azi.

Pandemia creată de noul coronavirus se pare că l-a afectat serios pe Dorian Popa. Artistul a fost nevoit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma după accidentul suferit în urmă cu aproape doi ani, iar acum durerile nu îi dau pace.

“Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la ‘romatism’ cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi. Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a declarat Dorian Popa.

Câţi bani câştigă Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa face vloguri de câţiva ani, însă a fost destul de discret atunci când a venit vorba să devoaleze câți bani câștigă din această activitate.

Câștigurile sale s-au dezvoltat pe zi ce trece mai mult, datorită content-ului pe care îl are pe pagina sa.

Am aflat însă că artistul câștigă din vlogurile pe care le face, dar și din postarea pieselor muzicale aproximativ 60.000 de dolari într-o lună bună. Dacă se întâmplă să aibă şi câte o luna mai proastă în conturile artistului se virează ”doar” 4.000 de dolari.

Publicat: 08 May. 2020, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă