Donald Trump la un pas să fie asasinat! Un pachet care conţinea o otravă mortală i-a fost trimis la Casa Albă. În ce stare se află acum

Publicat: 20 Sep. 2020, 11:30 Arhiva
Donald Trump la un pas să fie asasinat! Un pachet care conţinea o otravă mortală i-a fost trimis la Casa Albă. În ce stare se află acum

Donald Trump a fost vizat de o tentativă de asasinat. Un colet care conţinea o otravă foarte puternică a fost trimis la Casa Albă. Din fericire echipa de securitate a interceptat pachetul suspect.

Preşedintele Donald Trump a fost vizat de o tentativă de omor, după ce un pachet care conţinea o otravă mortală i-a fost trimis prin poştă.

Un pachet care conţinea ricină, o otravă foarte periculoasă, a fost trimis la Casa Albă, dar a fost interceptat de forţele de ordine la începutul acestei săptămâni, scrie CNN.

FBI şi Serviciul Secret investighează incidentul şi au două teste pe substanţa din pachet, confirmând că acesta conţinea ricină.

Pachetele şi corespondenţa pentru Casa Albă, sunt verificate într-o unitate din afara sediului. Nu este prima dată când Trump este ţinta unui atac cu ricină. Scrisori care conţin ingrediente de ricină au mai fost trimise preşedintelui şi unor şefi ai Pentagonului în 2018.

Acele scrisori au fost, de asemenea, interceptate şi un bărbat din Utah, William Clyde Allen III, a fost acuzat că le-a trimis.

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală

Un model îl acuză pe președintele SUA că a agresat-o în New York, în timpul unui turneu US Open, în septembrie 1997, pe când aceasta avea 24 de ani.

Amy Dorris, fost manechin, acum în vârstă de 48 de ani, susține că agresiunea a avut loc în afara toaletei de la stadion, nu departe de tribuna privată din care invitaţii lui Donald Trump urmăreau turneul.

 „Și-a băgat limba în gâtul meu, în timp ce eu îl împingeam. În acel moment, m-a strâns şi a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul. Am fost prinsă în strânsoarea lui și nu am putut să scap de el”,a spus ea fostul model.

Femeia spune că l-a rugat în nenumărate rânduri pe Trump să se opească, însă degeaba.

„Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată”, a mai spus aceasta, scrie antena3.ro.

Întrebată de ce a așteptat atâția ani până a făcut publică povestea, Amy Dorris a declarat că a fost la un pas de a vorbi despre incident în 2016, când mai multe femei au făcut publice acuzații similare împotriva candidatului republican, însă i-a fost frică să nu îi afecteze familia, scrie theguardian.com.

Publicat: 20 Sep. 2020, 11:30 Arhiva
Pe aceeași temă