Doliu. Rapperul Mota Jr a fost găsit mort. Avea doar 28 de ani

Publicat: 22 May. 2020, 09:17 Vedete

Durere fără margini într-o familie! Artistul Mota Jr a fost găsit fără suflare într-un tufiș. Bărbatul era dat dispărut de mai bine de două luni.

Tânărul fusese răpit în urmă cu două luni de zile de trei indivizi înarmați. Rapperul Mota Jr a fost ucis și tâlhărit de aceștia, iar acum a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al artistului a fost aruncat într-un tufiș, potrivit anchetatorilor, scrie Spynews.

Tânărul avea doar 28 de ani și își făcuse un nume în industrie. David Mota a fost găsit într-un tufiș în Sesimbra, golful Setubal. În data de 15 martie, mama acestuia a apelat la poliție, pentru că fiul ei dispăruse. După două luni, corpul lui a fost găsit, însă într-o stare degradantă. El fusese răpit chiar din casa lui din Sao Marcos.

Cei trei criminali i-au furat averea – banii și aurul din casă. Aceștia ar fi știut că este bogat, din cauza faptului că rapperul Mota Jr posta des pe rețelele de socializare imagini în care apărea ”îngropat” în bani și trăia în lux. Poliția investighează acest caz și încearcă să caute mai multe detalii.

Doliu în lumea sportului. A murit la numai 39 de ani după ce şi-a salvat copilul de înec!

Wrestlerul Shad Gaspard a murit la vârsta de 39 de ani, după ce și-a salvat băiatul de 10 ani de la înec.

Shad Gaspard și băiatul lui, Aryeh, au ieșit să înoate duminică la prânz, alături de câțiva prieteni. Conform Marca, Aryeh a fost tras în larg, iar Shad Gaspard s-a zbătut să-l țină la suprafață. După ce și-a salvat băiatul, Shad a fost prins de curenții Oceanului și de atunci nu a mai fost văzut.

Trupul său a fost găsit de autorități în Venice Beach, după aproape trei zile de căutări. Shad Gaspard a fost wrestler profesionist între 2002 și 2010, iar în ultimii ani intrase în industria cinematografică, scrie digisport.ro.

Publicat: 22 May. 2020, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă