Doliu în lumea muzicii. Rapperul Fred the Godson a murit la 35 de ani din cauza virusului

Publicat: 24 Apr. 2020, 10:16 Vedete

Este doliu în lumea muzicii, după ce rapperul de 35 de ani, Fred the Godson, a murit din cauza COVID-19. Artistul a suferit complicații, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Timp de mai multe săptămâni, artistul Fred the Godson a fost internat într-un spital din New York. Acest lucru af ost confirmat de mai mulți prieteni de-ai artistului, arată Digi24.

Numele real al rapperului este Fredrick Thomas și s-a născut în Bronx. la începutul lunii aprilie, a fost internat de urgență în spital. Miercuri, el era la Terapie Intensivă, după ce febra i-a crescut mult. De asemenea, puțini știu faptul că rapperul suferea și de astm. Cu 24 de ore înainte să moară, se simțea mai bine, iar starea cardiacă se ameliorase. Funcțiile renale au fost afectate foarte tare din cauza virusului venit din China.

În data de 7 aprilie, la începutul lunii, a postat o imagine în care apare la spital, branșat la ventilator. A transmis atunci și un mesaj pe Facebook: „Aici sunt cu acest COVID-19 de rahat. Rugaţi-vă pentru mine”.

Acum familia artistului este îndurerată. El era tatăl al doi copii, iar partenera lui, LeeAnn Jemmott a declarat pe 10 aprilie pentru Revista XXL că artistul va depăși boala, pentru că este puternic. Dar, cum boala s-a agravat, totul a venit prin învăluire, iar organismul lui a cedat.

I’m in here with this Covid-19 shit! Please keep me in y’all prayers!!! #GodIsGreat

Publicată de Fred The Godson pe Luni, 6 aprilie 2020

Publicat: 24 Apr. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă