Doliu la nivel mondial! A murit Juan Carlos Copes, renumit dansator de tango

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:32 Arhiva

Este doliu în lumea artistică, după ce renumitul dansator de tango Juan Carlos Copes s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Bărbatul din Argentina a fost infectat cu noul coronavirus.

Juan Carlos Copes a fost unul dintre cei mai populari dansatori de tango din lume. În luna decembrie a anului 2020, bărbatul de 89 de ani a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în spital. Din păcate, organismul bărbatului a cedat în fața bolii, iar medicii au declarat decesul. Familia sa a transmis un mesaj pe rețelele de sociaalizare: ”Va străluci mereu în mijlocul stelelor şi pentru totdeauna în istoria tangoului dansat”.

Juan Carlos Copes a fost unul dintre cei mai mari coregrafi și dansatori pe care i-a cunoscut omenirea. A fost pe scene mari, internaționale, în filme și pe scenele de teatru. Chiar fiica lui i-a călcat pe urme, moștenindu-i talentul. El și-a întâlnit sufletul pereche chiar pe scenă, pe Maria Nieves, care i-a fost soție între 1964 și 1973. Au continuat să danseze împreună până în 1997, arată Spynews.

Legendarul producător muzical Phil Spector a murit

Producătorul muzical Phil Spector, omul din spatele albumul “Let it Be” al formaţiei The Beatles, a murit la vârsta de 81 de ani. Potrivit TMZ, starea lui s-a deteriorat după ce a început să aibă probleme de respiraţie. Decesul a fost anunțat duminică de Departamentul de penitenciare din California.

Unul dintre cei mai influenți și de succes producători de rock ‘n’ roll se afla după gratii, fiind condamnat pentru uciderea unei actrițe de la Hollywood, în 2003. Starul ar fi decedat din cauza unor complicaţii legate de coronavirus. A fost testat pozitiv în urmă cu o lună şi pentru că starea lui de sănătate s-a agravat a fost dus la spital.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:32 Arhiva
Pe aceeași temă