Doliu în lumea muzicii! Legendarul producător muzical Phil Spector a murit din cauza Covid-19

Publicat: 18 Jan. 2021, 08:58 Arhiva
Doliu în lumea muzicii! Legendarul producător muzical Phil Spector a murit din cauza Covid-19

Producătorul muzical Phil Spector, omul din spatele albumul “Let it Be” al formaţiei The Beatles, a murit la vârsta de 81 de ani. Potrivit TMZ, starea lui s-a deteriorat după ce a început să aibă probleme de respiraţie. Decesul a fost anunțat duminică de Departamentul de penitenciare din California.

Unul dintre cei mai influenți și de succes producători de rock ‘n’ roll se afla după gratii, fiind condamnat pentru uciderea unei actrițe de la Hollywood, în 2003.

Potrivit presei americane, starul ar fi decedat din cauza unor complicaţii legate de coronavirus.

A fost testat pozitiv în urmă cu o lună şi pentru că starea lui de sănătate s-a agravat a fost dus la spital, unde a încetat din viaţă în acest weekend.

De-a lungul carierei sale, Phil Spector a lucrat cu artiști de renume precum Tina Turner, Bruce Springsteen sau Beach Boys.

Spector a lucrat la mai multe hituri, precum „You Lost that Lovin Feeling”, cântat de The Righteous Brothers, „Be My Baby” al grupului The Ronnettes și a produs şi „River Deep, Mountain High” al Tinei Turner. În 1989, Spector a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 18 Jan. 2021, 08:58 Arhiva
Pe aceeași temă