Doliu în lumea teatrului românesc! A murit actrița din producțiile ”Aferim” și ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”

Publicat: 27 sept. 2023, 17:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Doliu în lumea teatrului românesc! A murit actrița din producțiile ”Aferim” și ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”

Lumea teatrului românesc e mult mai sărac după dispariția unei celebre actrițe. Anunțul trist a fost făcut pe o pagină de pe Facebook. Oamenii care o îndrăgeau au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe. Regretata artistă s-a stins din viață la numai 56 de ani.

Adina Cristescu a lăsat în urmă o carieră de succes. Regretata actriță a interpretat roluri memorabile în producțiile „Cenușa păsării din vis” (1989), „Prea târziu” (1996), „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” (2007), „Trenul foamei” (2010), „Aurora” (2010), sau ”Aferim” (2015).

Lumea teatrului a pierdut un om valoros!

Printre actorii care și-au exprimat regretul cu privire la moartea Adinei Cristescu se numără și Marian Rîlea. Vedeta de la Antena 1 a transmis pe pagina lui de Facebook un mesaj emoționant. Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie, iar de-a lungul timpului au jucat în multe piese de teatru împreună.

„Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălizit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor!

Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris actorul Marian Rîlea pe rețelele de socializare.

Adina Cristescu a murit

Adina Cristescu a murit la 56 de ani

Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Boteanu, din spatele Ateneului Român, marți, 26 septembrie, iar slujba de înmormântare a avut loc în cursul acestei zile, 27 septembrie 2023, la Biserica Domnească Constantin Brâncoveanu din comuna Potlogi din județul Dâmbovița.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 sept. 2023, 17:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă