Doliu în familia lui Petre Roman. O rudă a fost găsită moartă în casă. Șocant ce au văzut medicii legiști pe corpul său

Publicat: 15 Mar. 2021, 12:34 Arhiva

Este doliu în familia fostului prim-ministru Petre Roman. Un văr de-al soției sale, Silvia Chifiriuc, a fost găsit fără suflare în locuința din Botoșani.

Familia lui Petre Roman este în doliu, după ce un văr de-al soției sale a fost găsit mort în casa din Botoșani. Bărbatul a fost găsit fără suflare, după ce o femeie, vecina sa, a sunat la 112 și a spus că bărbatul nu a mai ieșit din casă de mai bine de o săptămână. Femeia ar fi încercat să intre în locuință, dar nu a reușit, deoarece ușa era blocată pe interior, arată Cancan.

După ce a simțit un miros înțepător venind din locuință, a alertat autoritățile imediat. Oamenii legii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbat pe podea, în cameră, cu fața în sus și cu capul băgat sub cap. Bărbatul ar fi murit de o săptămână, având mâinile și picioarele mâncate de șobolani.

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său

Oana și Petre Roman nu își mai vorbesc de o bună periodă de timp, iar motivele care au dus la aceste lucruri sunt unele extrem de importante.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte”, a povestit Oana Roman, acum ceva vreme, potrivit playtech.ro.

Din poveștile vedetei aflăm că aceste episoade se petreceau pe vremea când ea avea doat 11 ani, iar singura sa vină era că nu ajungea acasă de la joacă la ora stabilită. Drept urmare pedepsa era una cruntă.

„Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat”a mai spus Oana Roman.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 15 Mar. 2021, 12:34 Arhiva
Pe aceeași temă