Amintirile care nu-i dau pace! Oana Roman: “Am fost victima bullyingului”

Publicat: 11 Sep. 2020, 09:23 Vedete

Oana Roman a transmis pe rețelele de socializare un mesaj, povestind despre perioada în care vedeta a fost victima bullyingului.

Atunci când era mică, Oana Roman a povestit că mai mulți copii se purtau foarte agresiv cu ea și a primit un tratament urât din partea colegilor săi, doar din simplul fapt că alegea să fie altfel față de restul. A fost respinsă, greu tolerată, copiii s-au purtat urât cu ea și a fost și agresată verbal.

“Am fost victima bullyingului, pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal. Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine”, a povestit Oana Roman pe social media.

Fenomenul de bullying a luat amploare în România

La o scurtă căutare pe internet, găsim foarte multe informații, imagini șocante și știri în care mulți tineri sunt surprinși în timp ce se bat sau se înjură. Un caz recent este cel în care o adolescentă în vârstă de 14 ani din Târgu Jiu a bătut o altă minoră de 13 ani. În cursul zilei de luni, adolescenta care a agresat-o a fost reținută de oamenii legii, iar în cursul zilei de marți, anchetatorii au acuzat-o și de tâlhărie, după ce i-ar fi furat cămașa fetei pe care a agresat-o, și au cerut arestarea pe o perioadă de 15 zile, însă, s-a dispus punerea sub control judiciar.

„În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, o tânără de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj”, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Digi24.

Publicat: 11 Sep. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă