Doliu în cetatea filmului. Galyn Gorg, vedeta din seria RoboCop, a murit

Publicat: 16 Jul. 2020, 13:43 Arhiva
Doliu în cetatea filmului. Galyn Gorg, vedeta din seria RoboCop, a murit

Din nou doliu în cetetea filmului!  Galyn Gorg, cunoscută pentru rolurile sale în RoboCop 2 și Fresh Prince of Bel-Air, s-a stins din viață pe 15 iulie, ziua în care a împlinit 56 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul, potrivit MovieWeb.

Pentru a putea plati costurile de înmormântare, familia lui Gorg a lansat o campanie GoFundMe, pentru care pot dona fanii.

“A fost diagnosticată cu cancer în întreg corpul și în plămâni. Doctorii au susținut că mai avea de trăit doar câteva zile, poate o săptămână, și, după ce am rămas optimiști și ne-am rugat pentru un miracol, din păcate s-a stins din viață,” scrie pe pagina oficială GoFundMe, ce include și detalii despre cum finanțele familiei au fost afectate de tratamentul împotriva cancerului, scrie filmnow.ro.

“Dacă e posibil, vă rugăm să transmiteți mai departe, vrem să ne luăm adio de la ea la fel de frumos pe cât erau inima și spiritul ei, pline de generozitate, iubire, bunătate, iertare și compasiune.”

Cine a fost Galyn Gorg

Galyn Gorg s-a născut în Los Angeles, SUA, într-o familie de artiști – mama ei era actriță și model și tatăl lucra în industria cinematografică. A crescut în Hawaii și, după ce a absolvit facultatea, și-a început cariera de dansatoare și actriță.

Și-a făcut debutul în videoclipul “Sharp Dressed Man” al formației ZZ Top, după care au urmat roluri în filme precum The Wrong Guys și Down Twisted.

În RoboCop 2, Gorg a interpretat rolul antagonistei Angie, după care a apărut în filmele Point Break, Storyville, Judgement Night și A Christmas în Royal Fashion. Pe micul ecran, Gorg a apărut în Fresh Prince of Bel-Air, Parks and Recreation, Twin Peaks, Star Trek: Voyager, Lost și How to Get Away with Murder.

Citeşte şi: Doliu în lumea cinematografică! A murit Grant Imahara, realizator MythBusters şi actor în Star Trek

Kelly Preston a murit. Soția lui John Travolta avea 57 de ani

 

Publicat: 16 Jul. 2020, 13:43 Arhiva
Pe aceeași temă