Doliu. A murit Lee Kun-hee, președintele celei mai mari corporații din Coreea de Sud

Publicat: 25 Oct. 2020, 14:50 Arhiva

Doliu în Coreea de Sud! Lee Kun-hee, președintele celei mai mari corporații, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani.

Bărbatul, care a condus imperiul Samsung Group, una dintre cele mai mari corporații din Coreea de Sud, a murit în cursul zilei de duminică, aflat în mijlocul familiei. Bărbatul a fost extrem de respectată, mai ales pentru că a contribuit activ la dezvoltarea afacerii comerciale a tatălui său. Potrivit Forbes, Lee Kun-hee a fost cea mai bogată persoană din Coreea de Sud, averea sa ridicându-se la 21 miliarde de dolari. În anul 2014, bărbatul a suferit un atac de cord, fapt ce a fost nevoit să își petreacă mai mult timp acasă, pentru a fi îngrijit.

Lee Kun-hee, o poveste de viață impresionantă

Lee Kun-hee, cel care a fost președintele corporației respective, a fost al treilea fiu al lui Lee Byung-chul, cel care a fondat Samsung Group în 1938.

Bărbatul avea o altă viziune asupra muncii și vieții, astfel că într-o zi le-a zis angajaților săi: „Să schimbăm totul, cu excepția soțiilor și copiilor noștri”. De atunci, din anul 1993, compania s-a aflat pe o pantă ascendentă. Compania a ars apoi întregul stoc de telefoane mobile, format din 150.000 de telefoane.

A murit chirurgul Dumitru Unc, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Potrivit Adevărul.ro, medicul s-a stins din viață sâmbătă dimineață, iar anunțul trist a fost făcut chiar de familia bărbatului, pe rețelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost infectat cu noul coronavirus. În noaptea de vineri spre sâmbătă, el a fost supus şi unei intervenţii chirugicale.

„Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideti toti, fiecare dupa cum putem, sa ne rugam impreuna in aceasta seara. 5 minute, intre 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dansul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate. Din păcate, el a murit în această dimineaţă”, este mesajul care apare pe internet.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 25 Oct. 2020, 14:50 Arhiva
Pe aceeași temă