Doliu. A murit jurnalistul de investigații Harold Evans

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:09 Arhiva

Este doliu în lumea jurnalistică, după ce Harold Evans, jurnalist de investigații, s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Bărbatul era unul dintre „legendele” jurnalismului la New York.

Anunțul trist că legenda jurnalismului de investigații a murit a fost făcut de către soția sa, Tina Brown, în cursul zilei de joi seara. Însă, bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de miercuri în urma unei insuficiențe cardiace, arată g4media.ro.

Un apropiat al său, premierul britanic Boris Johnson, a spus despre bărbatul că a fost ”un veritabil pionier al jurnalismului de investigaţie”.

Bărbatul provine dintr-o familie modestă din Manchester, acolo unde ulterior și-a început cariera la un ziar local care poartă același nume al locației. A fost tată a cinci copii și întotdeauna a luptat pentru dreptate.

A murit cântăreața Juliette Gréco

Anunțul a fost făcut de publicația Le Figaro. Artista de origina franceză, care se născuse sub influența zodiacală a Vărsătorului, în data de 7 februarie 1927, a reușit să ajungă la inimile oamenilor cu vocea sa caldă. Peste 60 de ani, Juliette din Montpellier a reușit să interpreteze melodii care au fost făcute special de către muzicieni mari ai Franței, precum Jacques Prévert, Léo Ferré, Serge Gainsbourg, Jaques Brel şi Gérard Jouannest, ultimul din listă fiind chiar soțul ei.

Începând cu anul 1950, Juliette a fost nedespărțită de scenă, căci de atunci i s-a schimbat radicat viața. Odată cu piesa ”Si tu t’imagines”, a cunoscut gustul celebrității până în ultima clipă din viața ei. Însă, greutățile au început să apară din anul 2016, când Juliette Gréco a suferit un accident vascular cerebral și a fost internată în spitalul din Lyon. În anul 2015, artista a avut ultimul turneu ”de adio” pentru fanii săi.

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:09 Arhiva
Pe aceeași temă