Doliu. A murit cântăreața Juliette Gréco, ”Muza din Saint-Germain des Prés”

Publicat: 24 Sep. 2020, 08:14 Arhiva

Este doliu în lumea artistică franceză. Juliette Gréco, care era supranumită ”Muza din Saint-Germain des Prés”, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani.

Anunțul a fost făcut de publicația Le Figaro. Artista de origina franceză, care se născuse sub influența zodiacală a Vărsătorului, în data de 7 februarie 1927, a reușit să ajungă la inimile oamenilor cu vocea sa caldă. Peste 60 de ani, Juliette din Montpellier a reușit să interpreteze melodii care au fost făcute special de către muzicieni mari ai Franței, precum Jacques Prévert, Léo Ferré, Serge Gainsbourg, Jaques Brel şi Gérard Jouannest, ultimul din listă fiind chiar soțul ei.

Începând cu anul 1950, Juliette a fost nedespărțită de scenă, căci de atunci i s-a schimbat radicat viața. Odată cu piesa ”Si tu t’imagines”, a cunoscut gustul celebrității până în ultima clipă din viața ei.

Însă, greutățile au început să apară din anul 2016, când Juliette Gréco a suferit un accident vascular cerebral și a fost internată în spitalul din Lyon. În anul 2015, artista a avut ultimul turneu ”de adio” pentru fanii săi.

Sursă foto: Captură video Youtube

A murit Tommy DeVito, membru al ”Four Seasons”

Este doliu în lumea artistică, după ce Tommy DeVito s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Bărbatul a fost membru fondator al grupului ”Four Seasons”.

Tommy DeVito s-a stins din viață în data de 21 septembrie 2020 într-un spital din Las Vegas. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Povestea de viață a artistului a fost cunoscută și prin intermediul musicalului ”Jersey Boys”.

„Cu tristeţe anunţăm că Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastră familiei în această perioadă dificilă. Îi va fi simţită lipsa de toţi cei care l-au iubit”, este mesajul transmis de doi dintre membrii grupului ”Four Seasons”, Frankie Valli și Bob Gaudio.

Publicat: 24 Sep. 2020, 08:14 Arhiva
Pe aceeași temă