Doina Teodoru, probleme de sănătate! Cu ce se confruntă iubita lui Cătălin Scărlătescu: ”Îmi apar pe piele”

Publicat: 01 nov. 2023, 12:47 Autor: Alina Nistor Vedete

Doina Teodoru se confruntă cu probleme de sănătate! Iubita lui Cătălin Scărlătescu a fost nevoită să renunțe la multe alimente în ultima perioadă, motiv pentru care nu se mai poate bucura de preparatele delicoase făcute de fostul jurat de la Chefi la cuțite.

Doina Teodoru are o siluetă de invidiat! A adoptat un stil de viață sănătos, dar și gena își spune cuvântul. Cu un iubit bucătar acasă e mai dificil să te abții de la mâncăruri delicioase, dar actrița s-a conformat. Nu pentru că a vrut, ci pentru că a fost nevoită.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu se confruntă cu niște probleme de sănătate. Îi apăreau tot felul de bubițe pe piele, așa că a dat fuga la medic. După un contrl amănunțit, Doina Teodoru a aflat că are intoleranță la lactoză. Motiv pentru care a renunțat la tot ce adora mai mult.

„Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate. Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine! Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu”, a spus iubita lui Cătălin Scărlătescu pentru ego.ro.

Doina Teodoru, consternată de demisia lui Scărlătescu

Doina Teodoru a rămas mută de uimire atunci când a aflat despre plecarea iubitului ei și a chefilor Florin Dumitrescu și Sorin Bontea din show-ul culinar de la Antena 1. Fosta concurentă de la America Express a fost luată prin surprindere, la fel cum s-a întâmplat cu cei care au aflat vestea.

Se pare că actrița nu ar fi știut despre decizia pe care Cătălin Scărlătescu urma să o ia. Aceasta ar fi aflat destul de târziu. Potrivit spuselor sale, juratul de la Chefi la Cuțite va putea fi urmărit în alte proiecte, însă nu a dat tot din casă! Momentan, nu se știe dacă Scărlătescu va semna în viitorul apropiat un contract cu alt post de televiziune.

Cert este că Doina Teodoru își va susține iubitul în orice alegere pe care o va face.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a mărturisit Doina Teodoru pentru ego.ro.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 01 nov. 2023, 12:47 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă