Doina Teodoru, dezvăluiri despre relaţia cu Cătălin Scărlătescu. Cum menţin cei doi pasiunea în cuplu + Au o regulă de la care nu se abat niciodată

Publicat: 13 nov. 2023, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au găsit „reţeta” perfectă pentru a menţine flacăra pasiunii aprinsă. Deşi au un program extrem de încărcat amândoi, nu se abat niciodată de la o regulă. Actriţa de la Antena 1 a dezvăluit despre ce este vorba. 

Cunoscută publicului din spectacole de teatru, dar și din producții TV precum America Express, iUmor şi Băieţi de oraş, Doina Teodoru a revenit în atenţia telespectatorilor în serialul Camera 609 de la Antena 1. Iubita lui Cătălin Scărlătescu îşi petrece o mare parte din timp pe platourile de filmare, motiv pentru care viaţa personală este în prezent pe locul doi.

Cătălin Scărlătescu  și Doina Teodoru

Nici partenerul său nu prea stă bine la capitolul timp. Deşi s-a retras din emisiunea Chefi la cuţite, bucătarul este implicat în prezent în mai multe proiecte personale.

Totuşi cei doi nu îşi neglijează relaţia, iar pentru a nu exista discuţii au stabilit o regulă importantă: în fiecare seară dorm împreună.

„Care mic dejun la pat? Eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă”, dezvăluie Doina Teodoru.

Ce spune Doina Teodoru despre căsătorie

În ceea ce priveşte discuţiile despre căsătorie, actriţa a mărturisit că în prezent nu se poate se poate gândi la un astfel de eveniment. Ştie cum e să fii căsătorită, a mai glumit ea, pentru că are acest statut în serialul Camera 609.

„Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele. Sunt căsătorită deja, în serial. Frederico, regizorul serialului s-a gândit să mă mărite. Avem câte 12 ore de filmare”, mai spune, cu umor, iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Ce spune Doina Teodoru despre cel mai greu moment din relaţia cu Cătălin Scărlătescu

De curând, actriţa a vorbit despre acea perioadă și a recunoscut că show-ul de la Antena 1 a fost o adevărată provocare pentru relația lor, deși se gândeau că nu o să le fie tocmai uşor. Deşi nu formau un cuplu de mult timp, au acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar în final şi-au dat seama că au făcut cea mai bună alegere.

„Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie. Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu”, a declarat Doina Teodoru, pentru playtech.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 nov. 2023, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă