DJ Harra s-a reprofilat pe timp de pandemie! Acum vinde măști și produse medicale

Publicat: 15 Sep. 2020, 20:23 Vedete

Pentru Dana Neacșu, cunoscută sub numele de scenă DJ Harra, pandemia nu a fost o problemă! Tocmai când vroia să se reinventeze și să își schimbe stilul muzical, s-a apucat de…vândut măști. Îi merge bine și e nerăbdătoare să poată cânta și călători din nou. Cea mai arzătoare dorință a sa este însă să aibă un copil!

Dana, cum a fost toată nebunia asta pentru tine? Ce ai făcut în timpul pandemiei și ce faci acum?

Pentru mine orice nebunie este un motiv să fac o nebunie. Nu mă sperie schimbările. Ele îmi dau șansă să fac ceva nou. Mi-am dat seama încă din ianuarie că lumea va fi a celor care vor știi să facă mâncare, muzică balcanică și cei care vor activa în domeniul medical. Așa că, luându-le prin eliminare, am rămas cu medicalul.

Te-ai reprofilat! Vinzi mășți! Ce ti-a venit? Merge treaba? Ai propriul atelier sau le aduci de undeva?

Nu vând doar măști, vând orice produs medical și de protecție. În general importuri. Măști am și produs, le-am și importat.

 Cum stai cu evenimentele în această perioadă? Există cereri? 

Evenimente… îmi e dor de ele! Și cu  asta am spus tot!

Ți-ai schimbat conceptul de show? Tot în sănii goi mixezi la pupitru?

Eu nu am schimbat nimic, s-a schimbat totul în jurul meu (râde)!

Prinzi foarte bine afară! Care țară te solicită cel mai mult pentru show-urile tale?

Din fericire am avut parte de turnee peste tot în lume, mai puțin America, iar cel mai des am mers în Asia și Canada.

 Sunt mulți care vor să știe din ce trăiești!   

Trăiesc din propriile nebunii. Din lipsa fricii de schimbare și lipsa fricii că acest Covid sau orice ar veni peste noi, ne poate opri.

Arăți foarte bine! Care este secretul trupului tău? Cum te întreții? Mai și mănânci sau faci doar sport?

Aș vrea să nu vorbim despre trupul meu, care de jumătate de am nu a văzut sport și a asimilat 4 kg cu care nu știu ce să fac!

Nu doar mixezi ci mai și cânți! Ce proiecte noi pregătești pentru cei care te plac?

 De ceva ani mă tot chinui să fac un proiect de muzică lăutărească reintepretată. Acum așa mult mi-aș fi dorit să îl încep, atâta doar că, nu îmi place ideea de a cânta la mine în casă live pe net. Când planeta își va relua activitatea, îi dau play. Ca să zic așa!

Cum stă DJ Harra cu dragostea? Se zvonea la un moment dat că ai o relație cu George Pistereanu! Mai sunteți împreună?

Relațiile sunt pentru mine ceva ce nu vreau să împart cu nimeni. E o vorba după care mă ghidez, o viață privată e o viață fericită.

Cu George? Nici vorbă. Este un bărbat superb, dar nu e al meu. Sunt doar o mare fană

Ești singură acum sau într-o relație?

Sunt într-o relație cu un băiat extraordinar.

Cum ar trebui să arate bărbatul care să o facă fericită pe DJ Harra?

În general partenerul de viață trebuie să fie un om intergu și bun. Dacă are aceste 2 calități, restul vine de la sine.

Ce așteptări ai de la un bărbat, de obicei, și la ce te uiți prima dată când îl întâlnești?

Așteptări nu am. Eu sunt observator. Văd, analizez și iau decizia. În orice. De regulă oamenii sunt așa cum îi vezi. Dacă îi alegi după potențial, e posibil să te lovești de un zid și să pierzi vremea. Ei nu se îmbunătățesc decât dacă vor ei. Nu dacă vrei tu. Dacă cineva e bun pentru tine bine, dacă nu, trebuie lăsat în pace.

Mă uit la fizic, dacă fizic nu te atrage cineva, devine complicat. Nu am machete. După fizic, trebuie să fie stăpân pe el, să fie bun și integru și să iubească autoironia. Autoironia este acceptată și practicată doar de oamenii intelgenti. Restul ia totul personal.

Ai aflat că ești adoptată la vârstă de 10 ani! Cât de mult te-a afectat acest lucru și ce relație ai acum cu mama ta care te-a crescut, pe care știu că o iubești foarte tare?

Sincer, inițial neuronii mei nu erau toți activi, așa că am făcut o dramă din vestea asta a adopției. Ulterior mi-am dat seama că sunt unul dintre cei mai norocoși oameni de pe planetă.

Abandonată la 3 zile de la naștere (tragic), am fost adoptată de cea mai minunată familie de pe planetă. După o relație de 8 ani terminată (alt moment tragic), am luat cea mai bună decizie, să vin la Buc și să îmi urmez pasiunea. Muzica.

Mama a fost diagnosticată cu  cancer acum 10 ani (și mai tragic), s-a vindecat și a învățat să își aprecieze mai mult viața și tot ce oferă ea, iar prin lecția ei, am învățat și eu același lucru.

Covidul (tragedie planetară) a apărut fix în momentul în care eu cel puțin aveam nevoie de un restart. Și a fost unul extrem de bun.

Nimic nu este rău. Depinde doar de tine dacă vrei să îți înveți lecțiile și cum gestionezi ce ți se întâmplă.

Ai avut ocazia să te întâlnești și cu mama ta biologică! Mai țineți legătura? Ai ceva să îi reproșezi?

Am cunoscut-o da. Este un om minunat care mi-a dat viață. Asta a fost rolul ei în viața mea. Mai departe, nu este treaba mea. Orice ni se întâmplă în viața asta, oricât ar părea de tragic, se întâmplă doar spre binele nostru. Cel puțin la mine așa a fost.

 Tu îți mai dorești copii? Știu că ai pierdut o sarcina la un moment dat!

 Am pierdut o sarcină, da. Nu a fost un moment plăcut, dar dacă așa a ales universul, sunt absolut sigură că a fost spre binele meu.

Îmi doresc extrem de mult un copil și sunt sigură că va veni la momentul potrivit.

Când elevul este pregătit, apare și profesorul. Cam așa merge :)) Degeaba forțăm. Nimic forțat nu rămâne neplătit. Eu am învățat și stau în banca mea.

Publicat: 15 Sep. 2020, 20:23 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă