Divorț în showbiz! Marlene Favela și George Seely s-au separat după 3 ani de căsnicie

Publicat: 11 feb. 2021, 15:25 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un nou divorț în showbiz! De data aceasta este vorba despre Marlene Favela și George Seely. Cei doi s-au separat, după trei ani de mariaj.

Actrița de telenovele, Marlene Favela, și soțul ei, George Seely, impresar australian, au decis că este momentul să divorțeze și să-l separe pe bărbat de fetița ei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, cu câteva zile înainte de Crăciun. La un an de mariaj, actrița a anunțat faptul că va deveni mămică. Micuța a venit pe lume, iar totul a fost lapte și miere. Însă, la șapte luni după ce au devenit părinți de fetiță (pe Bella), a decis să îi ceară divorțul:

”Vreau să știti că relația mea nu s-a terminat pentru că eu mi-am dorit să revin în lumea showbizului, acesta este un prim lucru pe care vreau să îl lămuresc. Niciodată nu mi-aș fi pus familia în pericol pentru niciun loc de muncă. M-am căsătorit cu un bărbat bun, minunat. Niciodată nu voi vorbi rău de tatăl fiicei meie este un bărbat pe care îl respect, pe care l-am iubit foarte mult și cu care m-am căsătorit”, a spus ea.

A mărturisit faptul că nu va vorbi niciodată urât despre tatăl copilului ei și nici nu va cere pensie alimentară, deoarece vrea să își crească singură fetița, cel puțin din punct de vedere financiar, scrie Spynews.

”Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină atunci când noi am luat această decizie”, a scris actrița Marlene Favela pe Facebook.

Simon Baker și Rebecca Rigg divorțează după 29 de ani de căsnicie. Au împreună trei copii

Actorul de 51 de ani, Simon Baker, și viitoarea fostă soție, Rebecca Rigg, s-au căsătorit în 1998 și au în spate 29 de ani de căsnicie. Au împreună trei copii – pe Stella, în vârstă de 27 de ani, și doi băieți, Claude (de 22 de ani) și Harry (19 ani).

În anul 2016, relația dintre cei doi încă era foarte bine închegată: „Se va simți atât de bine să poți petrece mai mult timp acasă.

Mai mult decât orice vreau să-mi dedic timpul familiei mele”, spunând despre soția lui că este „cea mai bună femeie cu care ar putea spera vreodată un bărbat să fie” și „să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

Cei doi s-au separat încă din luna aprilie a anului trecut, dar abia acum s-a aflat acest lucru, arată Cancan.

Sursă foto; capturi video Youtube

Publicat: 11 feb. 2021, 15:25 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă