Divorț cu scântei în showbiz-ul românesc! Vedeta a recunoscut adevărul: „Am decis să ne despărțim”

Publicat: 30 ian. 2023, 12:52 Autor: Camelia Vedete

Un nou divorț cu scântei are loc în showbiz-ul românesc! Vedeta a recunoscut adevărul și a spus că nu se mai înșelegea cu soțul, celebru și el.

Silvia Pop a dezvăluit că se află în divorț cu partenerul ei deoarece lucrurile dintre ei nu mai decurg bine și nu se înțeleg. Fosta soție a lui Ioan Timofte susține că viața merge mai departe chiar și după separare, iar acum vrea să se axeze pe plan profesional.

Divorț cu scântei în showbiz-ul românesc!

„Da, la capitolul ăsta ce să zic? Sunt în divorț. Am decis să ne despărțim pentru că lucrurile între noi nu sunt ok. Nu ne înțelegem. Dar, viața merge mai departe”, a mărturisit Silvia Pop, potrivit prosport.ro.

Dacă pe plan sentimental nu o duce bine, Silvia Pop a reușit să se bucure de un succes colosal pe plan profesional.

„Am un bussines bun. Câștig foarte bine. Nu am de ce să mă plâng. Sunt cea mai fericită că o am aici, lângă mine, pe mama mea. E cea mai mare bucurie a sufletului meu”, a precizat Silvia Pop pentru prosport.ro.

A fost căsătorită cu Ioan Timofte

Chiar dacă la primul mariaj Silvia a fost căsătorită cu un fotbalist de top al României, ea nu exclude varianta unei relații cu un alt sportiv, în cazul în care destinul îi va hărăzi acest lucru. „Știți cum e, niciodată să nu spui niciodată. Dacă va fi să fie o astfel de relație, o voi lua ca atare”, a continuat femeia. Întrebată dacă a mai ținut legătura cu Ioan Timofte, Silvia, ne-a oferit un răspuns direct: „I-am trimis un mesaj de ziua lui. Atât. În rest, nu mai știu nimic de el”.

A avut o relație și cu Adrian Cristea

După despărțirea de Ioan Timofte, la un moment dat, Silvia Pop a avut o relație și cu „Prințul” Adrian Cristea. „Tot ce contează acum pentru mine este prezentul și dorința ca în viitor lucrurile să decurgă cât mai bine”, a încheiat Silvia.

Publicat: 30 ian. 2023, 12:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă