Divorţ bombă în showbiz! Alin Oprea, de la Talisman, se desparte de soţia sa după 22 de ani de căsnicie!

Publicat: 07 Aug. 2020, 10:02 Vedete
Divorţ bombă în showbiz! Alin Oprea, de la Talisman, se desparte de soţia sa după 22 de ani de căsnicie!

Cutremur în showbiz! Alin Oprea, artistul cunoscut din trupa Talisman, și partenera lui de peste 22 de ani au decis că se vor separa în mod oficial!. Anunțul a fost făcut chiar de către Larisa. 

Relația dintre Alin Oprea și soția lui a fost mult timp pusă sub semnul întrebării, multă lume întrebându-se dacă cei doi vor ajunge sau nu la divorț. Până la urmă, cea care a confirmat ceea ce până acum au fost doar zvonuri a fost chiar Larisa Oprea.

Cu doi copii mari si foarte frumoși, Larisa Oprea și soțul ei, fostul component al trupei „Talisman”, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață, iar dovadă stă un comentariu al femeii, care spune tot, dar și faptul ca ea s-a mutat de ceva vreme în Anglia, unde locuiește împreună cu copiii. Cu ocazia unei aniversări a copiilor celor doi, Larisa a postat o fotografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: „Să-l uităm”a scris Larisa.

Larisa locuieşte în Marea Britanie

Odată cu mutarea Larisei în Anglia, relația dintre ea și Alin Oprea a fost pusă constant la îndoială. Și deși au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Pandemia cu noul virus i-a prins pe aceștia departe de România și, respectiv, de Alin Oprea. Potrivit celor de la Viva.ro, există surse care confirmă că tot de trei ani, de când a plecat din țară, Larisa și solistul nu ar mai forma un cuplu. Ba mai mult, decizia de-a pleca din România ar fi venit în urma separării de atunci. Recent, femeia a transmis toate acestea și printr-o schimbare pe Facebook. În prezent, pe contul de pe rețeaua socială, bruneta a exprimat la statutul civil că este “singură”.

Publicat: 07 Aug. 2020, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă