Dinu Maxer explică adevăratul motiv al divorțului de Deea. Ce a zis băiețelul celor doi când a aflat: „Eu am tot sperat. Cerințele ei la mine se lăsau cu frustrări”

Publicat: 29 mart. 2023, 22:23 Autor: Camelia Vedete

Dinu Maxer explică adevăratul motiv al divorțului de Deea. Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc, divorțul dintre Deea si Dinu Maxer, a fost dezbătută în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, la PRIMA TV. Dinu Maxer a venit în platoul emisiunii și a oferit primul interviu despre divorțul de Deea și a spus care este adevarul din spatele acestei știri care a șocat pe toată lumea.

Iată ce a declarat Dinu Maxer, dar și ce mesaje a trimis Deea, în timpul emisiunii.

”Mi-am asumat statutul de persoană publică acum 27 de ani. Ce am făcut eu și familia mea a fost o carte deschisă pentru toată lumea. Este normal să apărem, să spunem, să explicăm, pentru că lumea a început cu tot felul de aberații și nu are sens. Adevărul este de aceeași parte și iată-mă aici. Ieri am semnat acetele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit. E altceva decât ce am văzut la părinții mei când s-au despărțit. Aș fi vrut să fie atât de ușor încât să vă spun într-o frază. Dar nimic nu e ușor în viață și nici în cuplul nostru. Am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult. Foarte mult! A primat fidelitatea și sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele la divorț, am fost sinceri amândoi. Nu am ce să îi reproșez Deei și nici ea mie.”

Dinu Maxer explică adevăratul motiv al divorțului de Deea

Legat de acuzele că Deea ar avea o relație cu un medic estetician, Dinu a punctat. ”Deea s-a împrietenit cu prietena doctorului și a ales să facă și acest job, de PR. Îi place foarte mult și și-a dezvoltat această latură. Făcând postări cu ea, cu clinica, lumea putea să bănuiească altceva. Deea este prietenă cu prietena domnului doctor. Ea este în permanență la job.”

Dinu Maxer a explicat și acuzele de prezentare a unei false imagini. ”Am fost acuzați că am prezentat o imagine falsă. Nu e adevărat. Noi am prezentat ce trăiam. E adevărat că în momentul în care filma camera nu mai țipam: ”Andreea, hai la tati !”, ziceam mai moale. Dar, pe finalul emisiunii, e adevărat că simțeam și noi că trebuia să jucăm teatru. Dacă producătoarea zicea: ”Hai în parc cu copiii”, probabil că noi, în starea în care eram, nu am fi ieșit în parc. De mulți ani, noi am declarat deschis că suntem un cuplu care se ceartă. Din păcate, aveam subiecte de la cele mai banale, pentru că serioase nu aveam. Găseam din orice : de la banala costumație a lui Andreas până la alegerea tapetului într-o camera. Cele mai mari dispute erau legate de creațiile muzicale. Această ceartă dusă la un grad de frecvență prea mare și intensitate prea mare, de obicei, semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară. Mi-am tras eu singur un semnal de alarmă.”

Ce a zis băiețelul celor doi când a aflat

Explicațiile lui Dinu Maxer au continuat. ”Mai este o poveste nuanțată. Toate femeiile vor înțelege foarte bine: între mine și Deea sunt 16 ani. Am luat-o ca prietena. Am trăit cu 3 femei: cu adolescenta Deea, femeia Deea – după ce m-am căsătorit, apoi, după ce s-a născut Maisa, Deea matură – cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu dacă s-a umplut paharul la mine sau la ea. Cerințele ei la mine se lăsau cu frustrări, eu nu mai îmi doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Am avut multe proiecte care nu s-au concretizat.

Ea, în schimb, a evoluat senzațional și în MLM, iată acum în PR. Și, oarecum, a smițit că mă lasă în urmă, cred. Asta e percepția mea. Fiind artist și fiind, oarecum, răsfățat de soartă, mi-am format un principiu de viață: decât să fac eforturi să muncesc pentru 1.000 de euro în plus pe lună, mai bine nu o cheltui. Probabil că ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care le-am fixat eu în viață.”

„Eu am tot sperat. Cerințele ei la mine se lăsau cu frustrări”

Iată ce a spus Dinu legat de adevărata problemă din cuplul lor. ”Să ajung acum la adevărata problemă – ca peste astealalte puteam trece. Adevărata problemă a fost iubirea. Iubirea la noi a fost – nu știu dacă 17 jumăte, dar 15 singur. La noi a scârțâit când a venit Maisa pe lume. Iubirea a început să sufere și s-a ajuns – paranteză: divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine -, s-a ajuns ca relația noastră să se transforme într-o relație banală, platonică, fără nicio scânteie. Eu credeam că asta e relația. Ea a conștientizat. Și, evident, trăgând semnal de alarmă, am zis că trebuie să facem ceva. A zis : «Simt că nu te mai iubesc la aceeași intenistate». Și eu i-am spus la fel.

Lipsa de curtoazie, de o grijă în plus, lucruri romantice care dispărusera. Ea a resimțit mai mult decât mine. I l-am împărtășit. Și am hotărât să ne aruncăm unul în brațele celuilalt și am avut 3 luni de iubire intensă. A fost ceva unic. După 18 ani nu a crezut că se poate întâmpla. Eu m-am reconectat, dar ea nu a mai putut. Fiecare a încercat, să treacă peste demonii lui. Am încercat să fim open mind. Eu, reconectându-mă la ea, mi-a fost greu să renunț la relație. Și mi-am dat seama și atunci am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot decontecta de la ea. Și a așteptat și pentru asta îi mulțumesc frumos. Ieri, când am semnat actele, seara Deea m-a invitat în noua ei casă și am mâncat toți 4.”

Legat de situația cu casele, Dinu Maxer a explicat

”În momentul în care am hotărât că nu se mai poate face nimic, am hotărât să facem partajul. Ea a cumpărat un apartament și aici e șocul resimțit din vorbele celorlalți. «Cum adică s-a mutat în aceeași scară, în același bloc?» Am făcut pentru copii. Ai noștri copii (băiatul 12 ani) a rămas la mine, fata la mamă. Am făcut un joc cu fetița – casa băieților, casa fetelor. Vine seara la mine și ne jucăm o oră. Ea nu a resimțit. După o oră, o oră jumătate zice : «Vreau la casa fetelor». Băiatul, când i-am spus amandoi : «Noi nu mai putem să stăm împreună, vom divorța», a spus după câteva zile: «Tati, e mai bine așa, că nu vă mai certați.»”

A fost de vina o terță persoană? Dinu Maxer: ”Sunt, în momentul de față, în situația de acceptare. S-ar putea peste o lună, două, trei… Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, un el pentru Deea, nu a intervenit să ne despartă! Eu nu am prietenă, ea nu are prieten. Noi suntem acum singuri! Dacă astă seară ies în club și mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și apar cu ea la restaurant, nu înseamnă că ea a despărțit cuplul Maxer. Vreau să se înțeleagă asta!

Deea i-a dat mesaj lui Cristi Bracu, pe care realizatorul ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV l-a citit și arătat la cemere în direct: «Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență.”

Legat de reacțiille la postarea comună, Dinu Maxer a demonat câteva acuze generale

Diferența de vârstă: ”Eu nu am simțit diferența de vârstă între noi. Până la un moment-dat, până, se pare că a apărut dorința diferită și ideea diferită de a vedea lucrurile în viitor.”

Autoritatea Deei: ”E greu de spus. Evident, o perioadă eu am condus căruța singur. Apoi a venit și ea la cârmă cu mine. Și în ultimii ani, recunosc, ea a prelaut frâiele.”

Făcătură pentru promovarea AXXA: ”Discuțiile între noi, cei 4 care au format AXXA, se poartă de mult. Acum că am reușit, s-a nimerit. Am gândit o treabă și încercăm să facem ceva de dragul ideilor noi, nu a muzicii compuse atunci. A fost o suprapunere întâmplătoare.”

Lipsa verighetelor de ceva vreme și a pozelor împreună pe contul Deei

”Ea a scos verigheta mai devreme decât mine, dar nu contează, că eu ani de zile nu am purtat-o, că o pierdusem. Dar Deea nu a postat de mult poze cu mine că nu mai simțea. Eu am tras mai mult, că am sperat. Iar ne împăcam, iar se întâmpla ceva. Aceste certuri și reîmpăcări din ultimele 4 luni au fost și au dus la un: «Nu se mai poate, hai să divorțăm». Încercam de 7 luni și ultimele 4 luni au fost epuizante. În momentul ăsta, amândoi ne-am găsit liniștea.”

”Am vorbit cu Deea. Eu sunt cel care, până în ultima secundă, am sperat că se întâmplă ceva. Dar nu am reușit și dacă nu am reușit până am încheiat actele… Am testat și relația la distanță, că avem 4 săptămâni de când Deea s-a mutat. De aceea spun, că indiferent ce s-a întâmplat în aceste 4 săptămâni, deja cuplul era despărțit. Că s-a semnat ieri, era un simplu act. Noi vom rămâne împreună toată viața, că vom rămâne părinții acelor copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea tutelară a venit la noi și când au văzut apartamentele, că sunt pe aceeași scară, au zis : Andreas la tată, fata la mamă. Dacă ei au văzutz asta ca un lucru benefic…”

Înainte de finalul discuției dintre Dinu Maxer și Cristi Brancu, Deea a revenit cu un mesaj, tot pe telefonul realizatorului emisiunii de la PRIMA TV. ”Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, planuri, putere de muncă și implicare. Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne creștem copiii cât vom putea de frumos după acest divorț.”

Deea l-a pus pe Dinu Maxer să se schimbe

La sfatul ei, artistul a ajuns într-o clinică din Turcia pentru o ridicare de pleoape. Și schimbările nu s-au oprit aici, pentru că și ea a trecut pragul medicului estetician pentru câteva modificări.

“Anul ăsta, uitându-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de “îmbunătățiri”. Este artist, apare periodic pe “sticlă” la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! În noiembrie Dinu face 49 ani! Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou. Prima operație estetică, pentru că și bărbații apelează des la astfel de intervenții! 

Lui Dinu încă nu i se dă vârsta însă între noi sunt 16 ani diferență și nu aș vrea să se vadă asta fizic prea curând! Așa că astăzi l-am adus personal, de mână la operație. Blefaroplastie atât superioară cât și inferioară. Este de fapt înlăturarea stratului de piele în exces din jurul ochilor. Acesta se formează în timp, odată cu vârsta. Și face să fie tare inestetic la nivelul ochilor!”, a fost mărturisirea pe care Deea Maxer a dezvăluit-o special și în exclusivitate pentru Ciao.ro, anul trecut.

Dinu Maxer, dus cu forța de soție să-și facă operații estetice!

“Deea m-a adus cu “forța” la control. Până să fiu consultat de domnul doctor și să primesc o părere specializată nu i-am dat Deei dreptate. Și considerăm că sunt prea tânăr pentru această intervenție. Însă m-am uitat la pozele de acum câțiva ani și într-adevăr excesul de piele în zona ploapelor este de înlăturat!

e-a lungul anilor am fost complimentat deseori pentru ochii mei așadar am decis că e momentul acum să fac asta. O să stau în casă câteva zile pentru că probabil voi fi vânăt și voi avea fire. Însă o să ies din sala de operații direct pregătit de Halloween”, au fost și cuvintele pacientului Dinu Maxer, cu puțin înainte de intervenția chirurgicală, pentru Ciao.ro.

Cum s-a produs ruptura dintre cei doi

Deea a fost cea care a renunțat la relație și a decis că nu mai e cale de întors. A părăsit domiciliul conjugal, i-a spus că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere. Solistul a fost marcat de situație și nu s-a putut împăca ușor cu decizia jumătății sale. Ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat, zarurile fuseseră aruncate, așa că a trebuit să facă pace cu destinul, scrie unica.ro.

Ce se întâmplă cu cei doi copii

Ieri, 28 martie 2023, au semnat actele de divorț și ar fi trasat toate detaliile, inclusiv în privința celor doi copii. Băiatul ar fi rămas la el, fata la ea. Se pare că, Deea va locui în același bloc cu soțul său și după separare, asta pentru că și-a achiziționat un apartament în Popești Leordeni, chiar în clădirea în care s-au mutat în vremea în care formau o familie și unde Dinu își va continua acum viața de burlac, scrie unica.ro.

Deea Maxer, acuzată că a renunțat la căsnicie pentru un alt bărbat, un medic

După ce a anunțat despărțirea de Dinu Maxer, Deea Maxer a primit numeroase comentarii în mediul online. În timp ce unii internauți și-ai exprimat regretul pentru separarea ei de tatăl copiilor, gurile rele au spus că, de fapt, aceasta l-ar fi părăsit pe cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste 18 ani, pentru un alt bărbat.

De asemenea, o persoană spune că, de când Deea a devenit imaginea unui brand de cosmetice, s-a schimbat. Aceeași persoană susține că medicul alături de care aceasta se afișează pe rețelele de socializare ar fi, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei.

Deea Maxer și-a mărit buzele!

După ce Dinu Maxer a suferit o operație estetică, soția lui, Deea Maxer s-a gândit și ea să facă o schimbare de look. Vedeta și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

Deea Maxer și-a injectat buzele și acum arată diferit. Bruneta a dorit să le arate și fanilor schimbarea, însă a fost taxată de mulți dintre ei.

„Atunci când încrederea se câștigă prin onestitate si transparență totală se leaga o relatie strânsă medic-pacient! Am venit pentru augumentare buze, iar specialistul in Chirurgie Estetica Faciala m-a refuzat! Mi-a spus: Tu ai un acid vechi acolo, injectat de mult si migrat in locuri nedorite! Nu iti fac buzele acum daca nu corectam prin topirea vechiului acid pentru a avea un fond curat si vindecat!

Incredibil de corect! Are niste principii pe care nu le incalca si care au pus pana la urma bazele clinicii personale! Este adeptul frumusetii naturale puse in evidenta prin noile proceduri in estetica faciala! Nimic exagerat, totul bine si discret proportionat! Asta e artă! Am zis: Am nimerit bine, sunt norocoasa. Am ascultat sfatul medicului, am facut topirea si dupa o lună (timp de vindecare), ieri am avut prima injectare pentru mărirea buzelor. Discret, finuț pentru a avea in sfarsit buzele mai pline asa cum mi le-am dorit.”, a scris Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, detalii despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Gabriela Cristea a oferit câteva detalii despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Prezentatoarea TV spune că este surprinsă și nu se aștepta la acest final.

Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost surprinsă de vestea divorțului, dar că înțelege că în viață se întâmplă astfel de situații. Ea a subliniat faptul că Deea și Dinu Maxer au ajuns la un numitor comun și la o înțelegere, postând un mesaj comun pe rețelele de socializare.

”Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”a spus Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Mara Bănică dă din casă! Ce spune despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Este adevărat că mesajul celor două vedete a luat prin surprindere și pe apropiați. Mara Bănică, una dintre prietenele cuplului a făcut și o postare în mediul online despre acest anunț bombă. Vedeta TV spune că nu se aștepta ca Deea și Dinu Maxer să divorțeze, având în vedere că se purtau mereu ca un cuplu îndrăgostit.

„Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt. Trist”, a fost mesajul scris de Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație!

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! 
 Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!  Mulțumesc, @dinumaxer ! 
Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.     
 Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră. 
 Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri.   
Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!    
Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Mulțumim , Deea și Dinu Maxer” , au transmis Deea și Dinu Maxer și i-au lăsat mască pe toți.

Publicat: 29 mart. 2023, 22:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă